2777
2789
عنوان

چکار کنم 😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 45 پست
صد در صد ک آشنا میشم ولی  خانوادم میگن بچه دار نگیر

چون خودت بچه داری مرد بدون بچه سخت قبول میکنه بچه تو دختره اونم دختره باهم بزرگ میشن البته اگه شرایط دیگه ش خوبه مثل وضع مالی اخلاقی و..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون خودت بچه داری مرد بدون بچه سخت قبول میکنه بچه تو دختره اونم دختره باهم بزرگ میشن البته اگه شرایط ...

نبود همسرش براش سخت بوده بعد شش سال میخواد مجدد ازدواج کنه

باید همه چیزو در نظر بگیرید ینی باید جوری رفتار کنید که اون دخترم مثل دختر خودتونه و گم نزارید براش مثل دختر خودتون...چون هنوز بچن دخترا میتونن باهم صمیمی شن و رفتارشون باهم خوب باشه و با اون اقا هم بیشتر اشنا بشید ببینید اخلاقشون چجوریه  فقط به اینکه خانوادشون خوبند بسنده نکنید شما قرار نیست که با خانوادش ازدواج کنید اخلاقیات خود طرفو به دست بیارید...انشاالله خوشبخت باشید

خوبه که هردو دخترن سن هاشون هم نزدیکه اگه شما دونفر بتونین خوب مدیریت کنین بنظر من خونواده خوبی میشین.  و در مورد خود آقا که میگین خونواده خوبی دارن بنظرم کیس خیلی مناسبیه از دستش ندین

عزیزم مگ خودت بچه نداری ،خب اونم قبول کن من دختر خالمم همینجوری شد ، ببین اگ ادم خوبیه زنش شو دیگ کی میاد بگیرتت چن سال دیگ ،اگ همه چیش خوبه اوکی کن دخترا با هم بزرگ میشن خوب میشن ،نگرانشون نباش مرد خوبیه ؟ 

عزیزم مگ خودت بچه نداری ،خب اونم قبول کن من دختر خالمم همینجوری شد ، ببین اگ ادم خوبیه زنش شو دیگ کی ...

منم همینو میگم ولی خوانوادم و مشاورم میگن هنوز عجله نکن تا ۳۵سالگی وقت داری نمیدونن من چه مرگمه یه دلشوره ای دارم

دخترش چی؟ 

دخترشه.وقتی ازدواج کنی میشه عزیزترین کس شوهرت.میشه اولویت ش.هر کاری بکنی هر حرفی بزنی با دخترت هر رفتاری بکنی زیر ذره بینی.ازت ایراد میگیره که چرا با دختر اون اینجوری نیستی.

بعدش مگه زنشو طلاق نداده؟هر روز که بره پیش مادرش برگرده تا چند روز زندگیتون جهنم میشه

یه مدت رفت و آمد کن بدون بچه و با بچه  تا متوجه بشید بچه ها با هم مچ میشن یا نه و همینطور خودتون . بچه ها رو با هم کلاس بذارید یا تفریح ببرید و باهاشون صحبت کنید که فقرار شما خواهر بشید تو یه خونه باشید ببینید چه عکس العملی دارند

منم همینو میگم ولی خوانوادم و مشاورم میگن هنوز عجله نکن تا ۳۵سالگی وقت داری نمیدونن من چه مرگمه یه د ...

منم خودم بچه دارم و با کسی ازدواج کردم بچه داره.هر دو پسرن.تو این ۴سال هزار بار پا روی من گذاشته بخاطر پسرش.مهمونی رفتن مسافرت رفتن مهمون اومدن و.....

ببین صبر و تحملت زیاده قبول کن.میتونی فقط به این راضی باشی که اسم یه مرد تو شناسنامه هست.لعدش بچه شوهرت دختره.وای وای که چقدر خودشو لوس می‌کنه واسه باباش