2777
2789
عنوان

چکار کنم 😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 45 پست
از همینش میترسم از هر کسی پرسیدم بد گفتن با مرد بچه دار

هر روز به این فکر میکنم که شرایط مناسب باشه و جدا بشم.حتی این چند روز باهم دعوا داشتیم به خودش گفتم که حاضرم هر لحظه که بگه ازش جدا بشم.خیلی سخته تو خونه خودت نشستی بعد بچه می‌ره خونه مادر بزرگ پدری و ازش سوال میپرسن.غذا خوردی بهت غذا میده باهات خوبه و....

بعدش شوهرت رو پر میکنن که فلان کار رو بکن و فلان حرف بزن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چه فکر میکنم مشکله

شکر خدا شاغلی و حقوقی داری واسه خودت یه بچه هم داری.دیگه ازدواج میکنی که چی بشه.درد و غصه ت زیاد بشه.

بخدا جونت رو هم واسه بچه ش بدی بازم به چشم نمیاد .چون زن بابا هستی و همیشه آدم  بد در نظرت میگیرن.

باور کن هیچ کس از ازدواج با مرد بچه دار راضی نیست  

نترس ،اگه مرد خوبی باشه ،اوکی میشه فقط اگ زنش طلاق داده ممکنه زنه همیشه تو زندگیت باشه ،همه بد نیستن شاید با فرهنگ باشن خونوادش اگ طرف زنش فوت کرده باشه دیگه اوکیه ،دخترا هم جور میشن 

تو خودتو بسنج اگه طرف واسه تو خوبه واسه دخترا هم خوبه ،بعدش خدارو چ دیدی شایدم ی دختری از اون داشتی دیگ اون میشه عزیز دردونه البته فک نکنم بد بشه ،ببین مرده چجور ادمیه با شخصیت با اصالت ازی ادمای خرافاتی جاهلیا نیست اگ خوبه زنش شو ،