2777
2789
عنوان

خستم.

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 103 پست
به خودت قول بده که توی تولد ۱۹سالگیت حالت روبه راه باشه

تولد ۱۸ سالگیم گریه میکردم دوست نداشتم ادامه پیدا کنه ،اینجوری بودم که دیدن ادامه ی زندگیم چیز خوبی نیست الان چجوری تو کمتر از یک ماه چیزی که بیش از‌یکساله خراب شده رو درست کنم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
اون که شوخی بود... میشم دوستت میشم    

ولی من ک‌نمیشناسمت🥲😂

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم.منم عروس مون باشه....محدود تر میرم توی هال میشینم....میگم دوتایی راحت باشن

نه صادقانه میگم کاری به راحتی اونا ندارم خودم‌راحت نیستم بخوام‌لباس‌بپوشم 😂

تولد ۱۸ سالگیم گریه میکردم دوست نداشتم ادامه پیدا کنه ،اینجوری بودم که دیدن ادامه ی زندگیم چیز خوبی ...

خب فکرت درست نبوده دختر....

از الان یکم در حد انگیره داشتن بیشتر روی خودت کار کن 

یه ماهه هم میشه تغییر کرد

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"
نه صادقانه میگم کاری به راحتی اونا ندارم خودم‌راحت نیستم بخوام‌لباس‌بپوشم 😂

اییینم حرفیه....عروس مون با اینکه زن بود 

من میخواستم برم بیرون یه جوریم بود 

سعی میکردم لباسمو چک کنم.جلوش هر رفتاری نکنم....چه برسه به مرد نامحرم

خب فکرت درست نبوده دختر.... از الان یکم در حد انگیره داشتن بیشتر روی خودت کار کن  یه ماهه هم ...

ولی هنوزم به این فکر معتقدم(هرچی بزرگتر میشیم همه چی بی روح تر میشه پس بزرگ شدن گزینه ی خوبی نیس)این یه ماهم سر امتحانای میانترم بدتر هم میشه 

ولی هنوزم به این فکر معتقدم(هرچی بزرگتر میشیم همه چی بی روح تر میشه پس بزرگ شدن گزینه ی خوبی نیس)این ...

نه موافق نیستم....خیلی ها با بالاتر رفتن سن شون پیشرفت هم کردن هم معنوی هم مادی

اییینم حرفیه....عروس مون با اینکه زن بود  من میخواستم برم بیرون یه جوریم بود  سعی میکردم ...

جدا از این هم آدم تنبلیم دوست ندارم لباسای راحتم رو با لباسا بیرون عوض کنم بخاطر اینکه فقط برم تو هال 😂

جدا از این هم آدم تنبلیم دوست ندارم لباسای راحتم رو با لباسا بیرون عوض کنم بخاطر اینکه فقط برم تو ها ...

نمیگفتی هم معلوم بود تنبلی 

تنبل خانوم  

نه موافق نیستم....خیلی ها با بالاتر رفتن سن شون پیشرفت هم کردن هم معنوی هم مادی

از لحاظ معنوی رو نمیدونم ولی از لحاظ مالی  باید پدرت دربیاد تا بتونی به ی موقعیتی برسی ولی آخر همه چیزای مادی بازم ب‌پوچی میرسی قبلش فکر‌میکنی حیلی خوشحال میشی وقتی که بهش برسی بعدش میبینی که فکرش قشنگتر بود تا خودش

نمیگفتی هم معلوم بود تنبلی  تنبل خانوم    

این تنبلی هم دلیل‌بی انگیزگیه😔😂