2777
2789
عنوان

چه افتخاری داره

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 38 پست
نه والا زنگ نمی زنم  بابای من قبلا اضافه وزن داشت  رفته بودیم مسافرت سوار تله کابین شده ...

چه بیشعور 

بگو این وقت که میزاری به این اون زنگ بزنی بچه اتو تربیت کن

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
نه منظورم این بود فکر میکردم سهمیه نداره تا قبل از اینکه برسم به اون قسمت و ضدحال خوردم :| اره میفه ...

اتفاقا داروساز داریم تو آشنا اونم ترسو بود اون رشته رو انتخاب کرد 

آخه من رشته های انسانی دوست دارم 

واسه اینکه بچه اول بودم پدرم دوست داشت مهندسی بخونم واسه اون خوندم بعدش اومدم گروه انسانی از اول تا ارشد یه رشته رو‌خوندم امسال یه ارشد دیگه شرکت کردم اگر قبول نشدم چون میخام‌ حتمن دانشگاه تهران بخونم به پیشنهادت بیشتر فک میکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بیشعور  بگو این وقت که میزاری به این اون زنگ بزنی بچه اتو تربیت کن

این آدم خیلی رو داره یعنی آدم به این پر رویی ندیدم 

همیشه تعریف می‌کنه از بچه هاش الکی 

به خدا اگر می‌گفتیم می‌گفت چون پسرم بامزه است همه رو میخندونه 

یعنی قبول نمی کرد که داره مسخره می‌کنه مسخره کردن کار بدیه

وای شارلوت من خیلی ازت خوشم میاد😁

❤😘😜

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

اه مثل مادر شوهر من تلفن میکنم هنوز احوالپرسی نکردم میگه اره اونم خوبه شوهرش میگه و بعد سربع گوشی می ...

اینبار گوشی رو داد بگو عه بابا شمایی؟ مامان یهویی گوشی رو داد بهتون فکر میکردم مامان خونه تنهاست 

اتفاقا داروساز داریم تو آشنا اونم ترسو بود اون رشته رو انتخاب کرد  آخه من رشته های انسانی دوست ...

انسانی هم عااالیه

اگه دوست نداری عیب نداره حتما نباید دکتر شی ک

منظورم این بود به کم قانع نشو

توی همون انسانی بخون هرچیو دوست داری مثلا میتونی وکیل فوق العاده ای شی

از طرفی ادامه بدید بری هیئت علمی

فکر میکنی چیز کمیه؟ 

درامد وکیل میتونه چندین برابر پزشک باشه

اگه علاقه و تلاش باشه.