2777
2789
عنوان

چه افتخاری داره

522 بازدید | 38 پست

یکی از دوستان قدیم پدرم سه تا بچه داره 

و عجیبه هر وقت دانشگاه قبول می شن زنگ می زند به ما بعدش میگه به دختر پسرم تبریک بگید 

حالا فک کن دو ترم گذشته برای دخترش زنگ زده به من میگه دخترم پزشکی قبول شده زنگ بزن بهش تبریک بگو 

بعدش من می دونم سهمیه دارن اونم چند مدل 

واقعا این چیزا برای مردم افتخاره 

کله ام عصبی کرد که زنگ میزنم به آدم میگه باید تبریک بگی 

من دوست ندارم زنگ بزنم مامانم میگه زنگ نزنی زشته 

ولی این وسط تصمیم اینه این کار انجام ندم تا یاد بگیره برای بچه بعدیش دوباره زنگ نزنه

وامگه تبریک گفتن زوریه دفعه بعد گفت بگو خودمون میدونیم چیکارکنیم

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

شاید باباهه میخواد اعتماد به تفس بچه هاش بالا ببره عیب نداره یه زنگ بزن

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا کارش جالب نیست !

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

احترام که زورکی نمیشه. مثل عمه ی منه. هر سال عید زنگ میزنه میگه به شوهرم زنگ بزنین تبریک بگین

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
وامگه تبریک گفتن زوریه دفعه بعد گفت بگو خودمون میدونیم چیکارکنیم

منم تعجب میکنم هر دفعه زنگ می زنه

به خدا ده سال پیش زنش بعد از چند سال رفته بود دانشگاه به مامانم گفت زنگ بزن تبریک بگو زنم خوشحال میشه

‌چکاااار مسخره ایی

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.