2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 123238 بازدید | 6081 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم وام های بانک ملی رو برج ۱۲ هم میدن .یعنی پارسال که من خودم برج ۱۲ وام گرفتم .

پناه بر خدا...من سرمایه کل زندگیم همین طلاهامه.کاش بتونم زمین باهاشون بخرم..دیگه هیییییچی نمیخوام

چرا عزیزم وام های بانک ملی رو برج ۱۲ هم میدن .یعنی پارسال که من خودم برج ۱۲ وام گرفتم .

سلام مامان سبحان عزیز میگم میشه از حساب اعتباری ملی پول انتقال داد به حساب دیگه ای؟

بعد من الان ۲۲ حساب اعتبار ملی باز کنم دیگه هر ماه ۲۲ به ۲۲ هرماه میانگین میتونمبگیرم؟چون چند روز دیگه پول میاد دستم از روزی که پول بریزم رو حساب میانگین میشه گرفت مثلا ۲۵ به ۲۵هرماه

منظورم مهم تاریخ افتتاح حساب؟

@مامان_سبحان7

سلام عزیزم.مادرم ۲ ماه پیش از بانک قرض الحسنه مهر وام گرفته یعنی تازه ۲ ماه اقساطش شروع شده و تا دو سال ادامه داره.الان ی مقدار پول داره میگه بریزم رو همین حساب مجدد باهاش وام بگیرم یعنی ۶ ماه دیگه وام بگیره میشه همچین چیزی اقساط اون نموم نشده وام بگیره؟؟

و اینکه کلا از این بانک این چن سال رو هم رفته شاید ۱۰۰ تومن وام گرفته

سلام مامان سبحان عزیز میگم میشه از حساب اعتباری ملی پول انتقال داد به حساب دیگه ای؟بعد من الان ۲۲ حس ...

سلام عزیزم بله میشه انتقال داد و اینکه بله از تاریخ افتتاح حساب میانگین حساب میشه .

سلام عزیزم وقتت بخیر

ببخشید ما یکسالی میشه ۱۰۰ تومن گذاشتیم کارت بانک مهر و الان امروز زدم معدا حساب برای یکسال اورد تا سقف ۱۱۷ میلیون بهمون وام میده، به نظرت همین رو بگیریم خوبه یا طرح های دیگه بانک مهر اقدام کنیم؟

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی!