2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 123473 بازدید | 6085 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان سبحان عزیزم شما در مورد باجت تجارت هم اطلاعات داری؟ مدرک شغلی میخواد یا نه ضامن و بقیه شرایط

عزیزم تا سقف ۲۰۰ میلیون برای رتبه اعتباری a یا b ضامن نمیخواد و فقط چک صیادی و سفته میخواد ولی بیشتر از ۲۰۰ میلیون ضامن نیاز داره .

سلام مامان سبحان عزیز500میلیون پول دارم،،بنظرتون چه بانکی بزارم که زودتر از موعد 500تومن وام بهم بده ...

سلام عزیزم طرح اعتبار ملی بانک ملی ۲۳ درصد اگر ۵۰۰ میلیون رو ۲ ماه بگذارید بمونه میتونید ۵۵۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه و ۳۵۰ میلیون با بازپرداخت ۲۴ ماهه وام بگیرید .

سلام عزیزم طرح اعتبار ملی بانک ملی ۲۳ درصد اگر ۵۰۰ میلیون رو ۲ ماه بگذارید بمونه میتونید ۵۵۰ میلیون ...

ممنون از پاسخت عزیزم..

ینی 500خودمو بعد دوماه ب همراه 550,وام میده؟

میخوام طلاهامو بفروشم وام بگیرم زمین بخرم..اما میترسم

ممنون از پاسخت عزیزم..ینی 500خودمو بعد دوماه ب همراه 550,وام میده؟میخوام طلاهامو بفروشم وام بگیرم زم ...

بله عزیزم میده ولی حواستون باشه برای ۵۵۰ میلیون باید ۲ تا ضامن معرفی کنید و رتبه اعتباری خودتون یا ضامن باید a یا b باشه و ضامنی که معرفی میکنید باید حقوق بالایی داشته باشه تا ۱۲ ماهه قبول بشه وگرنه باید همون ۳۵۰ میلیون ۲۴ ماهه رو بگیرید .

و اینکه حتما زمین ارزنده ای باید بخرید .

من خودم ۳ سال پیش با پسرخاله ام شریکی یک زمین شمال خریدیم با فروش طلا و قرض و وام ولی هنوز هم نتونستیم شروع کنیم به ساختن .

بعضی وقتها میگم کاش همون طلاهام رو نگه میداشتم و اون وام ها رو هم طلا میخریدم .

میدونم اون زمین هم بالاخره تا چند سال دیگه میسازیم و خوب هست ولی ساخت و ساز هم خیلی دردسر داره .

بله عزیزم میده ولی حواستون باشه برای ۵۵۰ میلیون باید ۲ تا ضامن معرفی کنید و رتبه اعتباری خودتون یا ض ...

من اینجا زمین مسکونی 90متری میتونم با1میلیارد بخرم...و نمیتونمم حالا حالا ها بسازمش...فقط دلم گرمه دارمش تا بعدا...

حالا نمیدونم همینطور طلا جمع کنم یا برم وام بگیرم زمین بخرم...

میترسم تو این دوماهی ک پول خوابه زمینم گرون شه

بله عزیزم میده ولی حواستون باشه برای ۵۵۰ میلیون باید ۲ تا ضامن معرفی کنید و رتبه اعتباری خودتون یا ض ...

مامان سبحان عزیز انشالله خیر ببینی میشه منم راهنمایی کنی

میخوام ۴۵۰ تومن سپرده کنم خودم خانه دارم گردش حساب آنچنانی ندارم بنظرت بزارم اعتبار ملی تو نت خواندم. که ۲۴ ماهه ایراد میگیره باید ۳۶ ماهه انتخاب کرد درسته؟ بعد برای ضامن چند نفر میخواد برای ۴۵۰ تومن

مهربانی سقفش ۳۰۰ اون چندتا ضامن میخواد؟

من اینجا زمین مسکونی 90متری میتونم با1میلیارد بخرم...و نمیتونمم حالا حالا ها بسازمش...فقط دلم گرمه د ...

عزیزم از یک لحاظ هم واقعا نگه داشتن طلا ریسک داره .

زمین اگر میخوان بگیرید همین پاییز و زمستان فصل بهتری هست .

مامان سبحان عزیز انشالله خیر ببینی میشه منم راهنمایی کنیمیخوام ۴۵۰ تومن سپرده کنم خودم خانه دارم گرد ...

عزیزم حالا سپرده کنید پولتون رو وقتی امتیازتون به ۲۴ ماهه رسید امتحان کنید اگر وام رو داد که هیچی اگر نداد باید کمی مثلا حدودا یک ماه بیشتر صبر کنید تا بتونید ۳۶ ماهه وام بگیرید .

و اینکه برای بالاتر از ۳۰۰ میلیون ۲ تا ضامن میخواد .

رتبه اعتباری خودتون یا ضامن هم باید a یا b باشه.

عزیزم حالا سپرده کنید پولتون رو وقتی امتیازتون به ۲۴ ماهه رسید امتحان کنید اگر وام رو داد که هیچی اگ ...

ممنون بعد من یه وام پیمان با چک دیجیتال از ویپاد گرفتم

بعد اگه از اعتبار ملی بگیرم ربطی بهمدیگه که ندارن که اعتبار ملی ندن بهم

چون میگم گردش حساب بالایی ندارم