2777
2789

من فکر میکردم خانواده پسرا صفر تا صد خودشون خرج میکنن

بعدا دیدم نه خانوادع شوهرم ۹۹ درصدشو میخوان از پسرشون بگیرن

خیلی بحث داشتیم سر این چیزا

حالا چندسال گذشته ولی یادم اومد

خرج های عقد خرج های یلدا عید اول ۸۰ درصد خرج عروسی ۹۰ درصد پول وسیله ها با شوهرم بود خانواده اش تا مجبور نشدن پول ندادن

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

اره عزیزم ماهم همه چی با شوهرم بود

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خواهر خانواده پسر که خرج نمیکنن فقط دخالت میکنن ما حتی لباسایی که پوشیدن اومدن عروسیمونم خودمون براشون خریدیم اونا هم فقط زبون دراز کردن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اره عزیزم ماهم همه چی با شوهرم بود

چقدر عجیب فکر میکردم فقط من اینجوریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خودم دوست داشتم ک خودمون هزینه هامونو بپردازیم گناه بقیه چیه جور مارو بکشن اینجوری حداقل منت و عذ ...

حتما دستتون باز بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانواده شوهرمن اون زمان خوب خرج کردن منم خوشحال شدم ولی وقتی بیشتر خوشحال شدم که فهمیدم تمام پول وکادوهای وشاباش های عروسی برداشتن😢😢باورکن حتی پول طلاهایی که براخریده بودن هم دراومد تازه اون زمان ۳۰۰هزارتومنم سود کردن،حرف ۱۷سال پیش ،الان میگم کاش شوهرم خرج میکرد نمیزاشت به پولا دست بزنن