2777
2789
عنوان

یه سوال🥲

87 بازدید | 12 پست

بچه ها ما خونمونو تازه گرفتیم بعد مشترکه ما زیرزمینیم صاحبخونه بالا.کنتور گاز و آب خونه ماس. الان صاحبخونه امشب از دهنش پرید که من یه کلید زاپاس برا زیرزمین دارم اگه یوقت مامور آبی گازی اومدو شما نبودید من درو باز کنم.منم کل روز خونه تنام شوهرم شبا از کار میاد. ازینکه کلید زاپاس داره میترسم

منم ترسیدم والا

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو من همبشه ام خونه ام،قفل درو عوض کن

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

درضمن اگر شما خونه نبودید صاحب خونه حق ورود به خونه رو نداره

حریم شخصی شماست!

یعنی شما همون موقع جوابشون رو ندادین که همچین حقی ندارن در نبود شما وارد خونه بشن!

مگه خاله بازیه!

کاربر آقا.  abzarek.ir/service-p/msg/2290694

درضمن اگر شما خونه نبودید صاحب خونه حق ورود به خونه رو ندارهحریم شخصی شماست!یعنی شما همون موقع جوابش ...

نه والا اون لحظه انقد جا خورده بودمو ترسیدم که ماتم برده بود