2777
2789
عنوان

دیشب خواهر شوهر م خونه مادر شوهرم چیزی گفت تعجب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2171 بازدید | 108 پست
تا آخر سال که قطعا نمیرسهولی همیشه واسه برنج ها ته دیگه بندازاینجوری برنج دیگه ته قابلمه نمی چسبه

اونو میذارم هیچی دورریز برنج ندارم یعنی کلا سعی میکنم مواد غذایی دور نریزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای مال شما دیگ خیلی زیاده ما چهارنفریم تقریبا سالی صد کیلو مصرف میکنیم

من اگه این مقدار برنج داشته باشماسترس میگیرم ،برای ناهار ۴نفریم ۵ تا پیمونه پلوپز برنج میذارم شام هم جدا یه پیمونه برای همسرم میشه روزی ۶ پیمونه .

من اگه این مقدار برنج داشته باشماسترس میگیرم ،برای ناهار ۴نفریم ۵ تا پیمونه پلوپز برنج میذارم شام هم ...

خب خیلی زیاده اضافه وزن ندارین ما کل سالمون صدکیلو بنظرم بازم خیلیه

مامان سه تا قندعسل

چه اشکالی داره خب شرع گفته دزدی نکنید وقتی تو مملکت تورمه هر روز قیمت میره بالا

از نظر شرع اینطور خرید کردن درست نیست.اگر اهل خمس دادن باشید سر سال باید خمس هر چیزی که تو خونه مونده حساب کنید.اتفاقا فلسفه خمس اینه که مردم انبار نکنن

اگه تورم هست واسه همه هست

ما چون خودمون برنجکاری داریم معمولا برنج ی سال شایدم بیشتر ذخیره میکنیم یا فصل محصولی چیزی باشه اندازه ی سال بخریم مثل ماش یا.....،،،، ولی بقیه چیزا رو نه

و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀

از نطر مالی میگی نمیشه؟چرا نشهاینا رو شام بده ۲تا بچه مگه جقدر خوراک دارن ک برنج نمیدیسالی ۳۰ کیلو ب ...

نه مالی خداراشکر مشکلی نداریم

خوراکمون کلا اینجوریه

شبا خیلی سبک میخوریم در حد سوپ و تخم مرغ سیب زمینی آبپز و اینجور چیزا