2777
2789
عنوان

چه افتخاری داره

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 38 پست
احترام که زورکی نمیشه. مثل عمه ی منه. هر سال عید زنگ میزنه میگه به شوهرم زنگ بزنین تبریک بگین

احتمالاشوهرش مدام غرمیزنه واذیتش میکنه،آخه عمه منم طفلی،شوهرش خیلی گنده اخلاقه،عمم به بابام میگه،داداش حواست باشه اینجوری نگی که ناراحت میشه،بعدهابهمون گفت،منوتوی خونه بابت چیزای الکی اذیت میکنه.

بگو به سهمیه تبریک بگم بهتر نیس؟

اولش گفتی پزشکی اومدم بگم دمش گرم دیدم نوشتی با سهمیه خندم گرف 

خدایی تبریک نداره لعنت داره بیخیال عزیز دلم تبریک نگو 

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالاشوهرش مدام غرمیزنه واذیتش میکنه،آخه عمه منم طفلی،شوهرش خیلی گنده اخلاقه،عمم به بابام میگه،داد ...

نههههه خودش دوست داره همه ش خودشو دست بالا بگیره. 

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

این زنگ زده هم پز بده و رو روان شما راه بره وگرنه ادم عاقل زنگ ننیزنه اینور اونور که زنگ بزنید تبریک بگید 

خاله ام همینجوریه من وخواهرم بچه نداریم زنگ میزد که اره دخترام حامله اند یعنی دامادش هنو خبر نداشتن به ما زنگ میزد  بعد که می زاییدن زنگ میزد که زنگشون  بزنید تبریک بگید.

حالا اگر تسلیم شدی وزنگ زدی تاکید کن که بابات زنگ زد  گفت تبریک بگیم وگرنه ما اصلا یادمون نبود

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
منم تعجب میکنم هر دفعه زنگ می زنه به خدا ده سال پیش زنش بعد از چند سال رفته بود دانشگاه به مامانم گ ...

شاید بنده خدا آقاعه کم داره

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌

دفعه ی بعدی جلو بچه هاش خنده خنده بگو عمو جون ما هم افتخار میکنیم فلانی پزشکی میخونه اما خدایی زشته ازمون میخوای زوری زنگ بزنیم تبریک بگیم اونم با این همه مشغله آدم یادش نمیمونه 

اینجوری دیگه اگه بخواد زنگم بزنه بچه هاش نمیذارن

که سهمیه داره

دروغ ندارم بگم 

پدرم جنگ بوده ولی هیچی نرفته بگیره من خوشحالم هیچ وقت استفاده نکردم ازش 

و البته درس رشته ای که خوندم هم دوست داشتم 

شاید اغراق آمیز باشه تو درسم آنقدر تلاشگر بودم که ایمان دارم اگر اراده میکردم برای اون رشته هم قبول می شدم هنوزم خواهرم بهم میگه برو کنکور بده پزشکی بخون

من از خون می ترسم 

دروغ ندارم بگم  پدرم جنگ بوده ولی هیچی نرفته بگیره من خوشحالم هیچ وقت استفاده نکردم ازش  ...

آفرین 

بابای منم ۸ سال جبهه بوده کلا دنبال هیچی نرفت مامانم استفاده از سهمیه رو حروم میدونه میگه بدرد نمیخوره 

این زنگ زده هم پز بده و رو روان شما راه بره وگرنه ادم عاقل زنگ ننیزنه اینور اونور که زنگ بزنید تبریک ...

نه والا زنگ نمی زنم 

بابای من قبلا اضافه وزن داشت 

رفته بودیم مسافرت سوار تله کابین شده بودیم اینا با دوربین فیلم گرفته بودن  پسرش بابامو مسخره کرده بود 

بعدش گفته بودیم عکسا رو بدین که گرفتین تو سفر کرد فایلهای دوربین فرستاده بودن با این ویدیو 

از اون به بعد رفت آمد کم کردیم 

می گم مردی بعد از چند وقت زنگ زده 

دروغ ندارم بگم  پدرم جنگ بوده ولی هیچی نرفته بگیره من خوشحالم هیچ وقت استفاده نکردم ازش  ...

نه منظورم این بود فکر میکردم سهمیه نداره تا قبل از اینکه برسم به اون قسمت و ضدحال خوردم :|

اره میفهمم، قبولی با سهمیه رو درصدی قبول ندارم

اسی بخون خل نشو. برو داروسازی اصلا

همون خون هم عادت میکنی

آفرین  بابای منم ۸ سال جبهه بوده کلا دنبال هیچی نرفت مامانم استفاده از سهمیه رو حروم میدونه می ...

منم همین طور 

شاید یکی بگه چون خودش نتونستی استفاده کنی زیر سئوال می بری 

حالا رفتی دانشگاه اینکه زنگ می زند میگه تبریک بگید واقعا تعجب برانگیزه

منم همین طور  شاید یکی بگه چون خودش نتونستی استفاده کنی زیر سئوال می بری  حالا رفتی دانش ...

من باشم زنگ نمیزنم 

۱۴ ساله خواهر شوهرم اصرار داره عید به همسرش زنگ بزنیم و تبریک بگیم منم هر سال میگم انشااله عید دیدنی میایم منزلتون