2777
2789
عنوان

صحبت های مادرشوهرانه

107 بازدید | 17 پست

روز مادر رفتیم خونشون براش شیرینی پختمبردمخواستم کینه هایی کتو دلم ازش دارمدوربریزم

ی طرف همخریدیمبردیمبراش

اینکه از منتشکری نکرد بماند

کلا حسمیکنم منو خیلی نادیده میگیره و همشمیگهپسرم پسرم

با خودممیگمخوب شد شوهرم ازدواج کرد کبفهمه مادر داره

بعدمنشسته بودیمسرسفره برگشته میگه زنم باید یوقتایی خرید بره وقتی شوهر پول میریزه ب کارت من ینی اونپول مال هممونه هممون باید باهمبخوریم دگ منمرفتمفلانچیز نداشتیم خریدم بااونپول

حالا میدونم دروغ میگه و اونپولو از شوهرش میگیره ولی جلو منو شوهرم حس کردم میخواد ناراحتیبینما ب پا کنه منم ی نگا کردم ب شوهرم اونم فهمید دیدم داره میخنده بهش گفتم ک اره منم از وقتی بچمو میزارم مهد خرید میکنم برای فلانی بهتر شده

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته برای پیشگیری وقتی اومدیم خونه ب شوهرم گفتم ک خرید کردن با خودته و دارم طوری پیش میرم ک خودش بیشتر خرید کنه بیشتر از قبل

ادما زود تحت تاثیر حرف مادرشون قرار میگیرن خصوصا وقتی میبینن مادرشون داره مثلا با حسننیت حرف میزنه

مادرای اینده لطفا با حرفاتونزندگی بچه هاتون در اینده رو ب همنریزید

من چون از حس و جنس مادرشوهرم آگاه شدم میگم از قصد ی کارایی میکنه کجز کثافت کاری نمیشه اسمشو چیز دیگه ای گذاشت

باتوجه ب کارایی ک کرده اصلانمیخواستم براش کادو بگیرم ولی گرفتم

مردن بعضیا مساوی با ارامش برای بقیه کدگ فتنه نکنن تو زندگی بقیه

یوقتا میدیدم میاد شوهرمو بوس میکنه نوازشش میکنه منم حس میکردم میخواد حسادت منو تحریککنه منمبا لبخند نگاشونمیکردم ک نگه حسودیش شد چون حسادت نمیکردمو خوشممیومد ازاینکارشولی خب بازممیگمخوب شد همسرم ازدواج کرد ک بفهمه مادر داشته