دیشب رفتم سیسمونی خریدم میخواستم ست تشکش اینا رو تترون بردارم ک نداشتن ناچارا مخمل برداشتم خوبه یا برم بگردم تترون بخرم بچه ام مرداد بدنیا میاد میترسم خیلی گرم باشه و این که این ستای خواب تا چند ماهگی کاربرد دارن ؟و این که تشک بزرگتر هم بدم براش بدوزن؟و این که خونه ام یک خوابه لازمه ازین تخت گهواره ای کوچیکا بگیرم؟یا گهواره فلزی؟
بعد ماه شش اضافه میکنی من قبل بارداری ۵۲ بودم بعد ویار شدید داشتم شدم ۴۶ الانم ۵۴ هستم
آها ممنونم عزیزم من راستش تغذیم خیلی کم شده همیهش هم گشنمه نگرانم مشکلی پیش بیاد خدای نکرده اصلا حوصله آشپزی ندارم بخصوص که ماه رمضونم هست و همسرم روزه هست من شاغلم هستم
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
من تازه سه ماهم تموم شده عزیزم تازه امروز وارد ماه ۴ شدم
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
من تازه سه ماهم تموم شده عزیزم تازه امروز وارد ماه ۴ شدم
پس هنوز زوده من تا قبل ۶شکمم تخته صاف بود وزنمم کم وارد ۶ک شدم شکمم روزانه بزرگ میشه و وزنمم تو یک ماه ۴کیلو اضافه شده ک خیلی خطریه بنظر خودم هر چند من کلا کمبود وزن دارم ولی ب وزن گیری هم افتادی زیاد وزن اضافه نکن چون هم بچه خیلی درشت میشه هم مشکلات دیگ میگیری
چقد سخت اره اولاش اینطوریع نگران نباش منم اونقدرم بالا میاوردم و بوی غذا خیلی بو میومد هیچ چی نمی خو ...
مهربان من به بوی غذا حساس نیستم تهوع هم خیلی خفیف دو سه هفته داشتم اونم عصرا حالمم اصلا بد نشد ولی به بوهای دیگه خیلی حساسم و حالمو بد میکنه مث بوی سرویس یا گاز و ... کلا نخوردنم مال تنبلیمم هست البته که بخشیش هم مربوط به حس و حال بارداریه