2821
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 46 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشبحالتون و منی که بعده یکونیم ماه به دنیا میاد حورابم نخریدم کلا نمیدونم چی بخرم همسرم گفت یه ماه ...

ان شاالله که میری میخری گلم غصه نخور منم میخواستم کم کم بخرم منتهی چون با مامانم رفتم گف همرو بردار و منی که از دیشب اعصابم خورده چون چارتا تیکه خریدم بدون گهواره یا تخت و سرویس کالسکه شد ۱۲تومن دندون درد گرفتم از دیشب حالم بد

ان شاالله که میری میخری گلم غصه نخور منم میخواستم کم کم بخرم منتهی چون با مامانم رفتم گف همرو بردار ...

ن نمیخورم ولی شوهرو پدرم میگن زوده هنوز به این ناراحتم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
منم اولین بارداریمه شاید اونموقع سنگین بشی عزیزم بهتره کم کم شروع کنی البته من تجربه بقیه رو میگم خو ...

فک نکنم سنگین بشم بشمم چاره نیس الان نمیخرن😂😂

ن نمیخورم ولی شوهرو پدرم میگن زوده هنوز به این ناراحتم

با مامانت هماهنگ کن مردا که ازین چیزا سر در نمیارن حرف خودشونو میزنن دیشب من سر این که خریدا شده۱۲کتک خوردم اونم کاش پولشو میداد. پولشم مامانم داده کتکم خوردم 

فک نکنم سنگین بشم بشمم چاره نیس الان نمیخرن😂😂

شما الان چند ماعی عزیزم و چقد اضاف کردی من تا الان که هیچی اضاف نکردم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
شما الان چند ماعی عزیزم و چقد اضاف کردی من تا الان که هیچی اضاف نکردم

بعد ماه شش اضافه میکنی من قبل بارداری ۵۲ بودم بعد ویار شدید داشتم شدم ۴۶ الانم ۵۴ هستم

با مامانت هماهنگ کن مردا که ازین چیزا سر در نمیارن حرف خودشونو میزنن دیشب من سر این که خریدا شده۱۲کت ...

وا کی کتکت زده؟ 😳😳زن باردارو مگه میزنن 

تو مامانمم پول نیس بیچاره