2821
2789
عنوان

سیسمونی

936 بازدید | 46 پست

سلام خانومای گل 

دیشب رفتم سیسمونی خریدم میخواستم ست تشکش اینا رو تترون بردارم ک نداشتن ناچارا مخمل برداشتم خوبه یا برم بگردم تترون بخرم بچه ام مرداد بدنیا میاد میترسم خیلی گرم باشه و این که این ستای خواب تا چند ماهگی کاربرد دارن ؟و این که تشک بزرگتر هم بدم براش بدوزن؟و این که خونه ام یک خوابه لازمه ازین تخت گهواره ای کوچیکا بگیرم؟یا گهواره فلزی؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسه پسر اولی سفارشی دادم دوخت تترون بود افتضاح از آب درآمد رنگش زود رفت...فکر کردم مشکل از پارچش بوده واسه دومی بازاری گرفتم اونم تترون بود و باز با دوبار شستن رنگش رفت...به نظرم تترون نگیر 

منم از همینا خریدم‌گفتن تا ۲ سالگی کاربرد داره

بچمم تیر به دنیا میاد

یه دست خریدم شد ۱ تومن 

یه دست‌مسافرتی خریدم شد ۴۵۰ برای پارک و اینا

یه‌گهواره از این ننو ها خریدم دیدم خیلی ها راضی بودن

👩‍🏫

واسه پسر اولی سفارشی دادم دوخت تترون بود افتضاح از آب درآمد رنگش زود رفت...فکر کردم مشکل از پارچش بو ...

عه جدی ممنون که گفتی اخه میخواستم برم عوض کنم پس همین مخمل ها خوبه دیگ رنگ کرم قهوه ای طور خریدم خوبه بنظرت؟

خوشبحالتون و منی که بعده یکونیم ماه به دنیا میاد حورابم نخریدم کلا نمیدونم چی بخرم همسرم گفت یه ماه بعد میریم میخریم زوده😂☺

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
منم از همینا خریدم‌گفتن تا ۲ سالگی کاربرد داره بچمم تیر به دنیا میاد یه دست خریدم شد ۱ تومن  ...

مسافرتی ازین کیف دارها؟و این که پشه بند چی من میخواستم ی تشک پشه بند دار بخرم گفتن پشه بند جدا بگیر یدونه خریدم بزرگه یجورایی میشه چادر مسافرتی بچه در حد ۸سال اینا همون خوبه یا برم عوض کنم کوچیک بخرم؟

عه جدی ممنون که گفتی اخه میخواستم برم عوض کنم پس همین مخمل ها خوبه دیگ رنگ کرم قهوه ای طور خریدم خوب ...

استفاده نکردم مخمل ولی به نظر میاد بهتر باشه حداقل رنگ و روش نمیره کهنه بشه زود...مبارکت باشه به دلخوشی استفاده کنی اره قشنگ کرم قهوه ای

خوشبحالتون و منی که بعده یکونیم ماه به دنیا میاد حورابم نخریدم کلا نمیدونم چی بخرم همسرم گفت یه ماه ...

منم اولین بارداریمه شاید اونموقع سنگین بشی عزیزم بهتره کم کم شروع کنی البته من تجربه بقیه رو میگم خودم تازه ۳ ماهمه و اولیه منم هیچی نمیدونم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇