2821
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 46 پست
بعد ماه شش اضافه میکنی من قبل بارداری ۵۲ بودم بعد ویار شدید داشتم شدم ۴۶ الانم ۵۴ هستم

آها ممنونم عزیزم من راستش تغذیم خیلی کم شده همیهش هم گشنمه نگرانم مشکلی پیش بیاد خدای نکرده اصلا حوصله آشپزی ندارم بخصوص که ماه رمضونم هست و همسرم روزه هست من شاغلم هستم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند وقتته ؟

من تازه سه ماهم تموم شده عزیزم تازه امروز وارد ماه ۴ شدم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
آها ممنونم عزیزم من راستش تغذیم خیلی کم شده همیهش هم گشنمه نگرانم مشکلی پیش بیاد خدای نکرده اصلا حوص ...

چقد سخت اره اولاش اینطوریع نگران نباش منم اونقدرم بالا میاوردم و بوی غذا خیلی بو میومد هیچ چی نمی خوردم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
وا کی کتکت زده؟ 😳😳زن باردارو مگه میزنن  تو مامانمم پول نیس بیچاره

شوهرم اول زد بعد گریه کردم نشست از دلم دراره بهش میگم قیمتا رو تعجب کرده کلا زود عصبانی میشه اول میزنه بعد حرف میزنه دیگ عادت کردم 

من تازه سه ماهم تموم شده عزیزم تازه امروز وارد ماه ۴ شدم

پس هنوز زوده من تا قبل ۶شکمم تخته صاف بود وزنمم کم وارد ۶ک شدم شکمم روزانه بزرگ میشه و وزنمم تو یک ماه ۴کیلو اضافه شده ک خیلی خطریه بنظر خودم هر چند من کلا کمبود وزن دارم ولی ب وزن گیری هم افتادی زیاد وزن اضافه نکن چون هم بچه خیلی درشت میشه هم مشکلات دیگ میگیری

شوهرم اول زد بعد گریه کردم نشست از دلم دراره بهش میگم قیمتا رو تعجب کرده کلا زود عصبانی میشه اول میز ...

اگه پولشو مامانت میده دیگه به شوهرت چه مربوطه که چقدر شده؟؟؟

چقد سخت اره اولاش اینطوریع نگران نباش منم اونقدرم بالا میاوردم و بوی غذا خیلی بو میومد هیچ چی نمی خو ...

مهربان من به بوی غذا حساس نیستم تهوع هم خیلی خفیف دو سه هفته داشتم اونم عصرا حالمم اصلا بد نشد ولی به بوهای دیگه خیلی حساسم و حالمو بد میکنه مث بوی سرویس یا گاز و ... کلا نخوردنم مال تنبلیمم هست البته که بخشیش هم مربوط به حس و حال بارداریه

خب برای تابستون یه رو انداز جدا گرفتم خونه ما خنک البته

من میگم ی ست مسافرتی بخرم توی تابستون کلا روی اون بزارم خوبه؟راسی شیشه شیر نخریدم یدونه قنداب خوریه چیه ازاونا خریدم برم شیشه شیر بزرگتر بخرم یان؟