2777
2789
عنوان

دل شکسته

110 بازدید | 7 پست

تو بارداریم مادرم و مادر شوهرم بدجور دعواشون میشه مادر شوهرم شوهرمو پور کرد انداخت به جونم خودم استراحت مطلق بودم از اون موقع شوهرم واسم شد یه غریبه هنوزم نتونستم ببخشمش از ته دل، احساس میکنم با یه غریبه دارم زندگی میکنم🙁

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.

الان با پسرم تو به اتاق میخوابم میگفت بیام پیش شما بخوابم گفتم نیا نمیشه ، نمیتونی این جا بخوابی اصلا دوست ندارم کنارم باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته درکت میکنم منم شوهرم بخاطر چیزی ک توش بی تقصیرم نسبت بهم بی محلی میکنه اینجا تو شهر غریبم کسیو ندارم ن اجازه بیرون رفتن دارم ن چیزی خودشم چن روزه خونه نیستش سرکاره ی زنگ نزد بهم خیلی دلم شکسته ازش توقع نداشتم دوس دارم عینت بهش بی تفاوت باشم در ظاهر میگم اره اینجوریه ولی ته دلم میخام کنارم باشه خیلی بش عادت کردم از طرفی ن راه پس دارم ن راه پیش خدا بزرگه...

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
متاسفم چون میدونم خییییلی سخته  بابای منم یه اشغال این مدلی بود

البته من حساب مادرشوهرمو رسیدم بدجوری باهاش دعوام شد 

خیلی سخته درکت میکنم منم شوهرم بخاطر چیزی ک توش بی تقصیرم نسبت بهم بی محلی میکنه اینجا تو شهر غریبم ...

ای بابا 🙁