2777
2789
به نظرت تاثیر داره ؟؟قبلا گرفتی؟

اره ۲۶ کیلو کم کردم ولی ۱۴ کیلو دیگه باید کاعش داشته باشم خیلی سختم شده دیگه

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چه مدت ۲۶ کیلو کم کردی با چه رژیمی

تو ۴ ماه اول با حذف نون گندم و روغن و قند وشکر ۱۰ کیلو کم کردم بعد با کالری شمار زیره

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  
تو ۴ ماه اول با حذف نون گندم و روغن و قند وشکر ۱۰ کیلو کم کردم بعد با کالری شمار زیره

ماشالله اراده من امروز روز سومه هی میرم جلو اینه میگم منکه لاغر نکردم پس رژیمو قطع کنم انقد سست عنصرم🙁🤌

دنیایی که واسه همه رقصید - به ما که رسید توبه کرد )':
ماشالله اراده من امروز روز سومه هی میرم جلو اینه میگم منکه لاغر نکردم پس رژیمو قطع کنم انقد سست عنصر ...

نه عزیزم حتما ادامه بده موفق میشی من بعد ۴ ماه دیشب یکم خلاف کردم باقالی خوردم تا الان از عذاب وجدان سردرد دارم😥

ی رژیم سه ماهه گرفتم رسیدم ب وزنی ک میخواستم... ولی بیشتر دارو گیاهی و عرقیجات مصرف میکردم چون طب سن ...

توضیح میدین درمورد روش رژیمتون؟؟قد وزن قبلی  و فعلیتون؟؟