2777
2789
عنوان

اندکی درد و دل✍...

1259 بازدید | 51 پست

فک کنم همه منو بشناسید دیگه، دلم خیلی گرفته، شاید من تو سنِ حساسی ام ک کارای شوهرم از نظرم عجیب میاد شاید هنوز وقتِ ازدواجم نبوده...همش شاید شاید میکنم

من یه دختره پر از احساس و انرژی ام ،ولی وقتی میبینم طرفِ مقابلم درکی از کارام نداره به شدت طَرد میشم و احساساتم درونم سرکوب میشه

این چن روز واقعا حاِ مساعدی ندارم بچه ها دعام کنید بهترشم🙂😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من هیچی از زندگیت نمدونم اما با توصیحاتی ک ارائه دادی درک نشدن بدترین حس دنیاس اینجوری حس مکنی ی ایرادی داری مدام خودتو محدود و سرکوب مکنی همچیو ت خودت میریزی اما یروز منفجر میشی اگ متونی حتمن ب جدایی فک کن ت ک سن کمی داری سهمت اینه زجر نیس متونی ارامشو تجربع کنی ترس ورتنداره برا بعد جدایی متونی بری سرکار از پس هزینه هات بربیایی ولی با این آدم بعید میدونم لبت بخنده آدم شوهرش هیچی نداشته باشه اما درک متقابل و ارامش بینشونب صدتا خونه می ارزن قصدم رنجوندنت نیس اما در اینجور مواقع فق جدایی بهترین راهه اگ شرایط طلاق نداری اروم اروم ارتباط عاطفی و زنجیرع احساسی قلبتو نسبت ب شوهرت قطع و پاره کن اصلا شوهر خودت ندونش ب چشم مرد زندگیت نگاش نکن چون ازش انتطار حمایت دلگرمی داری پشتتو خالی میکنه توقع ک نداشته باشی اروم تری ی رفیق همجنس پیدا کن با اون ارامش رد و بدل کنید 

کاش افرادی ک ادعای عاقل بودنو عقل کلی میکنن از پس درک مسائل خیلی ساده و کودکانه امثال من برمیان بجا مسخره کردن راهکار بدن بحث ناراحت شدنش ب کنار واس شان خودشون بده ک ادعای دانایی میکنن و هیچی نمیدونن در باره درک کردن انگار ماها دوس داریم فق درک بشیم ن ک درک کنیم! دراخر درد ما از توقعات بزرگ نیس درد ما از براورده نشدنه حداقل ترین نیازامونه در ضمن لطفا شعار ندیم و حرف پیجای زرد و دو زاری اینستارو اینجا تکرار نکنیم وقتی هیچ بویی از مشکلات بقیه نبردیم:)

اکثردخترامون باازدواج بدون هدف وتخیلات رویایی ازازدواج واینکه فک میکنن طرف مقابل قراره نردبون آرزوهاشون بشه ازدواج میکنن بعدازمدت کمی پشیمون میشن.. همشم ریشه درفرهنگ خانواده داره که دختررویه فردمتکی به بقیه وخونه شوهرروخونه آرزوهاتعریف میکنن برادخترا

انشاءلله که حالت روزبه روزبهتربشه عزیزم یه توصیه ازمن بشما توقعتوازهمسرت به صفربرسون وروتوانایی های خودت کارکن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
من هیچی از زندگیت نمدونم اما با توصیحاتی ک ارائه دادی درک نشدن بدترین حس دنیاس اینجوری حس مکنی ی ایر ...

شرایطِ طلاق ک واقعا ندارم وگرنه خودمم راضی ام 😔

هرکاری میکنم مهر و محبتو نسبت بهش ببرم نمیتونم، حس میکنم شاید اونم سختش باشه 

ب فکر همه هستم اما هیچکس ب فکره من نیست...

قبلا ت شرایطت بودم حذف کن آدمهاییو ک با وجودشون حس مکنی ی ایراد و صعفی درونت داری باور کن حق ت ی مرد با شعور و با عرصه جربزس ک جوری نگات کنه انگار تنها زن ایده آل رو زمین تویی ب هرحال الان اقدام کنی بهترع تا ی عمر زندگیت پوچ بگدره امثال ت زیاد دیدم ت رفیقام ما تونسیم توم متونی ولی ت ظاهرت با سیاست باش بی حس و سرد باش نمیگم بی حرمتی کن یا جواب سربالا بدع ولی باهاش بی احساس تا کن مردا از اینکارا خوششون میاد میوفتن دنبالت یروز اون سرش ب سنگ مخوره محتاج ت میشه اما اونروز دیگع ت حسی نسبت بهش نداری اون روز دور نیس نهایتا ۸ماه دیگس...

کاش افرادی ک ادعای عاقل بودنو عقل کلی میکنن از پس درک مسائل خیلی ساده و کودکانه امثال من برمیان بجا مسخره کردن راهکار بدن بحث ناراحت شدنش ب کنار واس شان خودشون بده ک ادعای دانایی میکنن و هیچی نمیدونن در باره درک کردن انگار ماها دوس داریم فق درک بشیم ن ک درک کنیم! دراخر درد ما از توقعات بزرگ نیس درد ما از براورده نشدنه حداقل ترین نیازامونه در ضمن لطفا شعار ندیم و حرف پیجای زرد و دو زاری اینستارو اینجا تکرار نکنیم وقتی هیچ بویی از مشکلات بقیه نبردیم:)
اکثردخترامون باازدواج بدون هدف وتخیلات رویایی ازازدواج واینکه فک میکنن طرف مقابل قراره نردبون آرزوها ...

هعیی چی بگم خاهر

تو دلم پر از رازهای نگفته س ک رو هم تلنبار شده

ن میتونم بگم ن دیگه میتونم این بارو رو دوشم نگه دارم 

قبلا ت شرایطت بودم حذف کن آدمهاییو ک با وجودشون حس مکنی ی ایراد و صعفی درونت داری باور کن حق ت ی مرد ...

حرفات ارامش بخشه خاهر🙂

من حتی بلد نیستم چطوری کسی رو بی محل کنم😔😅

چطوری کاری کنم سرش ب سنگ بخوره و خودمم نسبت بهش بی حس شم؟ طوری ک خودشم متوجه شه

شرایطِ طلاق ک واقعا ندارم وگرنه خودمم راضی ام 😔 هرکاری میکنم مهر و محبتو نسبت بهش ببرم نمیتونم، حس ...

طبیعتا طلاق واسه همه سخته سعی کن واس خودت پشتوانه مالی درست کنی برده ک نیاوورده سرکار برو کم کم مستقل شو از لحاص مالی ک مستقل بشی همچیز درست میشه شاید اون حالش بد بشه اما حال ت مهمتره ت داری مث شمع ذره ذره آب میشی الهی قربون اشکات بشم انشالله این سختیا تموم بشه من فق مخام ت زندگی کنی ن ک زنده بمونی...تو متونی ..بلند شو پرقدرت ادامع بدع ع شروع دوباره نترس ایندفعه ع صفر شروع نمکنی از تجربیاتت استفاده مکنی

هعیی چی بگم خاهر تو دلم پر از رازهای نگفته س ک رو هم تلنبار شده ن میتونم بگم ن دیگه میتونم این بار ...

عزیزم قوی شو ..تاپیکای دخترگرانبهاروبخون حتما

حرفایی که تودلته روبه همسرت بگواماکمکم ودروقت ومکان مناسب ..سعی کن وقت شناس باشی تا حرفت تومغزش بشینه شاید درجا واکنش بدی ببینی اما قطعا روحرفات فک میکنه ونتیجه میبینی کمکم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
طبیعتا طلاق واسه همه سخته سعی کن واس خودت پشتوانه مالی درست کنی برده ک نیاوورده سرکار برو کم کم مستق ...

عزیزدلمی خاهر

مشکلِ اساسیه من اینه شوهرم با درس خوندن و سرکار رفتن مخالفه

خیلی شرایط بدیه

عزیزم قوی شو ..تاپیکای دخترگرانبهاروبخون حتما حرفایی که تودلته روبه همسرت بگواماکمکم ودروقت ومکان م ...

تاالان صدباره گفتم

مثلا بهش گفتم ۱۰  بار تاحالا ، ک اگه شده ظهرا از سرکار برگشتی نهار خوردی تایم اضافه داشتی یه پیامِ کوچیک بهم بده ک اینطوری منم خوشحال شم  ولی اصلا

حتی بعضی وقتام من میزنم اصلا جواب نمیده

روزی ی بار نهایتا دوبار زنگ میزنه احوالپرسیه ساده انگار ن انگار زن و شوهریم

پیامکم در حده صب بخیر و شب بخیر

دیگه هیچ رابطه ای نداریم ما 😔

استارتر من تاپیکات رو از جایی که پیام ۱۳ داده بودی جواب نداده بود خوندم

اول اینکه واسه هر چیز کوچیکی نیا از نی نی سایت بپرس،چون نظرات خیلی متفاوته وزیاد نمیرن تاپیک قبلیات رو بخونن که کامل در جریان باشن،حتی مورد دیدم چون کات کرده بوده یا قهر بوده و دلش تنگ بوده اینجا راهنمایی غلط کرده به دیگران که مثلا برو منت کشی،نذار سرد شه،خودتو و به آب و آتیش بزن که راضی نگهش داری درصورتی که اینکار ها گاهی تیشه به ریشه ی زندگیت میزنه

دوم اینکه خودت رو مشغول کاری که برای آینده ات و شخصیتت مفیده بکن تا اینکه بیکار باشی و به شوهرت و رفتار  هاش فکر کنی،اینجوری مشغول میشی کم تر دردسترسی،آدمی که کمتر در دسترس هست احترامش خواه ناخواه حفظه و ارزشمند تر بنظر میرسه

دوم اینکه از هر کلمه یا رفتار شوهرت برداشت خاصی نکن و گاهی بشنو ولی متوجه نشو،یعنی بگذر انگار نشنیدی

سومم اینکه حتما لازم نیست آخرین پیام رو تو بدی

مثلا دیدم شوهرت نوشته دوستت دارم تو نوشتی منم همینطور باز اون گفته من بیشتر حالا باز شما میخوای یچیزی بگی

گاهی به این فکر کن چیزی نگی،آخرین نفری که حرف میزته یا پیام میده خودت نباشی

اعتماد به نفس و صبر و همیشه تو زندگیت داشته باش و دنبال تعادل باش

🌸🌸

حرفات ارامش بخشه خاهر🙂 من حتی بلد نیستم چطوری کسی رو بی محل کنم😔😅 چطوری کاری کنم سرش ب سنگ بخور ...

هرکاری ک مکنع ی لبخند بزن و سکوت کن بیشتر گوش کن و کمتر حرف بزن رو اعتماد بنفست کار کنی عزت نفست بیشتر بشه متونی راحتتر اینکارو کنی وقتی ت سکوت بجنگی دشمنات نمدونن ب چی گیر بدن کتاب راجب دنیای زنان زیاد بخون باتوجه ب سن کمت معلومه ب بلوع عاطفی فکری نرسیدی عجله نکن اروم اروم بزرگ میشی و سیاست یاد میگیری اگرم حصلت نمیکشه پادکست روانشناسی گوش کن کتابای تخصصی در این زمینه راجب دنیای خانوما تا اعتماد بنفست بیشتر بشه ت اجتماع بیشتر حصور پیدا کن خودتو با پایین تر ازخودت مقایسه کن استاسل خودتو داشته باش ب موهات پوستت ناخونت برس باشگاه برو بافتنی بباف گلدوزی کن ی هنری یاد بگیر خودتو مشعول کن اگ ب همسرت فک نکنی کم کم ترس ت وجود شوهرت رخنه مکنه نکنه از ت پایین ترع و کم کم جذبت میشه نصف بی ارزشی ها و حسهایی ک داری بخاطر حساسیت های بیش از حدته نمیگم بدع ت نشونه ی ادم نرمالو داری نباید زود ازدواج مکردی اما حالا میگم رو زندگی شخصیت رو علایقت و اهدافت بیشتر کار کن استرس و افسردگیت از تنهاییه رفیق قابل اعتماد براخودت پیدا کن تلفنی حرف بزنید راجب اتفاقات مثبت با کسایی ک بی ارزشت مکنن باورت ندارن ارتباطتو قطع کن یا اگ نمتونی محدود کن رابطتو اینو بدون هیچ چیزی ارجح تر از ارامش خودت ت زندگی نیس یکم خودخاه تر باش خودتو ببین واقعی ترین فرد دنیای تو خوده تویی