2777
2789
عنوان

اندکی درد و دل✍...

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 51 پست
استارتر من تاپیکات رو از جایی که پیام ۱۳ داده بودی جواب نداده بود خوندم اول اینکه واسه هر چیز کوچیک ...

مشکل من همین نبوده اعتماده ب نفسِ

نمیدونم حس میکنم اون قدری ک من شوهرمو دوس دارم و برام مهمه اون اصلا اینطوری نیست و براش مهم نیستم

تاالان صدباره گفتم مثلا بهش گفتم ۱۰  بار تاحالا ، ک اگه شده ظهرا از سرکار برگشتی نهار خوردی تا ...

خب ن تلاشی کن ن زنگ بزن ن پیام بده خودتو از این وصعیت راصی نشون بده ایشون تنبل و پررو و تن پرور شدن خیال مکنن همینق محبت و همین میزان توجه واست راصیه و با همین میزان متونی بسازی و قطرع چکونی بت توجه مکنه تا ی وق پررو نشی بت رو نمده هوا برت نداره هدفش از اینگار خورد کردن اعتماد بنفسته نزار ب هدفش برسه وقتی قدرتمند بشی و نیازی ب توجهش نداشته باشی اون متعجب میشه و شوکع میشه دقیقا همین حسی ک داری بش دس میده راجبت کنجکاو میشه و دست از بی تفاوتیش میکشه ب شرطی ک شاد باشی حتی شده جلو اون وانمود کنی خوشحالی و بت بد نمیگذره ایییش همچین انگار آش دهن سوزیم هس ک التماسش مکنی منتظر محبت اونی لب تر کنی بهتر از اون برات صف بسته

کاش افرادی ک ادعای عاقل بودنو عقل کلی میکنن از پس درک مسائل خیلی ساده و کودکانه امثال من برمیان بجا مسخره کردن راهکار بدن بحث ناراحت شدنش ب کنار واس شان خودشون بده ک ادعای دانایی میکنن و هیچی نمیدونن در باره درک کردن انگار ماها دوس داریم فق درک بشیم ن ک درک کنیم! دراخر درد ما از توقعات بزرگ نیس درد ما از براورده نشدنه حداقل ترین نیازامونه در ضمن لطفا شعار ندیم و حرف پیجای زرد و دو زاری اینستارو اینجا تکرار نکنیم وقتی هیچ بویی از مشکلات بقیه نبردیم:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مشکل من همین نبوده اعتماده ب نفسِ نمیدونم حس میکنم اون قدری ک من شوهرمو دوس دارم و برام مهمه اون اص ...

خب توم دیگه شوهرت برات مهم نباشه بهشرو دادی هوا برش داشته ترس از دس دادنتو نداره ولی وقتی ت سرد شی اونم ترس از دس دادنتو داره نسبت بش بی تفاوت باش میدونم سخته اما میدونم متونی شبایی و یادت بیار ک فک مکردی صبح نمیشه اما شد ت همونق قوی هسی ک مشکلتو بدون گفتن بقیه حل کردی رو پای خودت وایستا ت ب اون هیچ احتیاجی نداری وقتی عاشقتم نیس این تصور علاقع ت دلیلش تصوری ک ت از شوهرت داری ت خودت اونو کردی قدیسه بیا از اون رویایی ک ساختی بیرون ببین زندگی واقعیو ببین چجور ادمیه چ ادم بی ارزشیه قدر محبتاتو نمدونه لیست از بدیاش بنویس هر روز بخودت یاداوری و تلقین کن تا دلت نسبت بش از سنگ بشه ببین چجوری دنبالت میدوعه

کاش افرادی ک ادعای عاقل بودنو عقل کلی میکنن از پس درک مسائل خیلی ساده و کودکانه امثال من برمیان بجا مسخره کردن راهکار بدن بحث ناراحت شدنش ب کنار واس شان خودشون بده ک ادعای دانایی میکنن و هیچی نمیدونن در باره درک کردن انگار ماها دوس داریم فق درک بشیم ن ک درک کنیم! دراخر درد ما از توقعات بزرگ نیس درد ما از براورده نشدنه حداقل ترین نیازامونه در ضمن لطفا شعار ندیم و حرف پیجای زرد و دو زاری اینستارو اینجا تکرار نکنیم وقتی هیچ بویی از مشکلات بقیه نبردیم:)
خب ن تلاشی کن ن زنگ بزن ن پیام بده خودتو از این وصعیت راصی نشون بده ایشون تنبل و پررو و تن پرور شدن ...

اره درسته ولی من اصلا به فکره خیانت و این جور چیزا نیستم

من با خودم میگم اگه این کارارو بکنم ی وقت اون بدتر نشه

و نمیدونم چشت تلفن باهاش چطور صحبت کنم ک فک نکنه خیلی شادشدم با زنگش

اون خودش تلفنی خوبه شاد و شنگوله منم ک از تنِ صداش میفهمم خوشحاله دیگ شاد میشم و هی اداامه میدم صحبتو

تاالان صدباره گفتم مثلا بهش گفتم ۱۰  بار تاحالا ، ک اگه شده ظهرا از سرکار برگشتی نهار خوردی تا ...

اوکی.پس ازینببعدروندتوعوض کن .بهش پیام بده اما بدون توقع حتی اینکه اصن سین بزنه ..البته اگه قبلا روزی یه پیام میدادی الان هردوروز وکمکم به صفربرسون .محبت بکن اما بدون توقع اگه کاری خواستی وانجام نداداصلااصلا واکنش منفی نده اینجوری بهش میفهمونی که هیچ وقت نمیتونه عصبیت کنه و براش مهم نیسی بهش میفهمونی که اگه کاری هم براش میکنی فقط دلیه ودل خودته که مهمه نه ایشون .شما کارایی که گفتموانجام بده بی بروبرگردنتیجه میگیری فقط بایدصبورباشی بعضی مردا گیراییشون ضعیفه .واینکه چون شماگفتی نمیتونی جداشی ببهتون این پیشنهادارودادم چون میخای زندگیتوبسازی پس خیلی راه سختیه بایدصبرتوبالاببری .توقعتوصفرکنی.البته فقط توقع توجه ومحبت وازلحاظ روحی  اماتوقعات مادیتوحتما به ایشون بگو ازکوچکترین خواستت هم نگذر اما بامهربونی عنوان کن..که اگه انجام ندادشرمندگیش برای ایشون بمونه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
خب توم دیگه شوهرت برات مهم نباشه بهشرو دادی هوا برش داشته ترس از دس دادنتو نداره ولی وقتی ت سرد شی ا ...

اره میخام تو یادداشته گوشیم  از بدی هاش بنویسم هرروز و هرساعت بخونمشون

خیلی خستم کرده

براش جک میفرستمم میخونه جواب نمیده😔

اوکی.پس ازینببعدروندتوعوض کن .بهش پیام بده اما بدون توقع حتی اینکه اصن سین بزنه ..البته اگه قبلا روز ...

ینی من دیگ پیام ندم زیاد؟

زنگ و ک خودش میزنه هرروز

ولی من بیشتر پیامک دوسدارم و شوهرمم این موضوعو میدونه و عمده من محلی نمیزاره

بارها میبینم ساعت ها با دوستاش چت میکنه ولی برا من حتی وقته جواب دادنم نداره

اره درسته ولی من اصلا به فکره خیانت و این جور چیزا نیستم من با خودم میگم اگه این کارارو بکنم ی وقت ...

بحث من خیانت نیس بحث من اینه پسر قحطی نیس بزا بدونع ت منتظر و محتاج تماس و توجه اون نیسی من میگم برا افزایش اعتماد بنفس خودتو بزرگ کن بقیرو کوچیک الخصوص اون ک شوهرته بش پر و بال نده ک پررو نشه با شخصیتی ک داری همه ارزوشونه باتو باشن حتی اگ دلسرد ش طلاقت بده براحتی میری با یکی دیگ اگرم بی توجهیت جواب مثبت بدع ک خب خداروشکر قدرت رابطه میوفته دست ت خاهشا ی چن ماه زنگ نزن خودتو مشعول دل مشعولیای زندگی کن حتی الکی ی سرگرمی جز شوهرت برا خودت درست کن بدتر از این نمیشه نترس اصن از این بدترم مگ داریم وصعیتت بحرانیه نمخام بترسونمت شوهر من اینجوری بود ع خونه منداختمش بیرون من اومدم ملکه زندگیش باشم ن کنیزش بالاتر از سیاهی ک رنگی نیس تیری هس ت تاریکی یا میگیره یا ن بدون ب صررت نیس ب نفعت هس ک ب صررت نیس باور کن باهمین عقاید پوچ و بی اساس خودتو گول زدی ک رابطت اینجوریه وگرنه رابطه منو نامزدم چرا همچین نیس؟اصن جرات داره بگه بمن بالا چشمم ابروعه؟ وظیفه همسر توجه بیس چاری ب خانومشه ت هر شرایطی دندنش نرم چشمش کور مخاس زن نگیرع کی اعلام امادگی کرده برا ازدواج جز خودش حالا مسئولیتشم بپذیره خاهش مکنم دس از ترحم برانگیز بودن برداری پاشو یکاری بکن براخودت ن برا شوهرت استعفرالله شوهر ک خدا نیس اینق بزرگش کردی

ینی من دیگ پیام ندم زیاد؟ زنگ و ک خودش میزنه هرروز ولی من بیشتر پیامک دوسدارم و شوهرمم این موضوعو ...

چون خیلی خودتو محتاج و مستاق و آویزون نشون دادی محل ندی سرد بشی درست میشه ن محل ندادن الکی ها اصولی واقعا ترس بندازی ت دلش خودت شورشو دراوردی با ترحم برانگیز بودن و اصرار ب ارتباط اجباری ینی اویزونشی بلانسبتت!!!

بحث من خیانت نیس بحث من اینه پسر قحطی نیس بزا بدونع ت منتظر و محتاج تماس و توجه اون نیسی من میگم برا ...

اره دیگه بهش پیام نمیدم وقتایی ام ک زنگ‌زد با روی گشاده جوابشو نمیدم😔

انقد ک بی محلی کرده الان خون ب جیگر شدم

حس میکنم وقتایی ام ک میگه دوست دارم همش دروغه، اگه دروغ نبود طاقت ۱ ساعت بی خبری رو هم از من نداشت

اره میخام تو یادداشته گوشیم  از بدی هاش بنویسم هرروز و هرساعت بخونمشون خیلی خستم کرده براش جک ...

خب ینی مایل ب ارتباط نیس تورو بی ارزش میدونه خودتو سبک نکن با بهونه های مختلف پی نده وقتی کسی ازت فاصله میگیره توم راهو واسش باز بزار راحتتر بره ب این قبله برمیگرده میوقته ب دستو پات

ینی من دیگ پیام ندم زیاد؟ زنگ و ک خودش میزنه هرروز ولی من بیشتر پیامک دوسدارم و شوهرمم این موضوعو ...

نه اصلا ..وقتی ایشون زنگ میزنن همین کافیه .من فک کردم شایدزنگ هم نمیزنن ولی این خوبه 

شما بهیچ وجه پیام نده اما ایشون که زنگ میزنه خودتومشتاق وشادنشون بده که خدای ناکرده فک نکنن حالاکه بهشون پیام نمیدی فکرت جای دیگس..اگه هم اعتراض کردکه قطعا میکنه شمایی که طلبکاری ومیتونی شرمندش کنی..ولش کن بافکربه این موضوع خودتواذیت نکن تایمای خالیتوبرنامه بریز که وقتی برای فک کردن به این موضوع نداشته باشی چون این نشونه ضعف ووابستگیته ..تاوقتی وابسته باشی رفتارایشون هم همینه..مرداجذب زنای قوی میشن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
خب ینی مایل ب ارتباط نیس تورو بی ارزش میدونه خودتو سبک نکن با بهونه های مختلف پی نده وقتی کسی ازت فا ...

نیست واقعا

و این منم ک این رابطه رو زنده و سرپا نگه داشتم

اون هیچ تلاشی برای خوشحال کردنع من نداره😔حتی ذره ای

و بارها بهش گفتم چرا اینجوری هستی ولی دعوا را میندازه

پیامامو ک معمولا یا جواب نمیده یااگرم بده بعده ۲ ساعت

اره دیگه بهش پیام نمیدم وقتایی ام ک زنگ‌زد با روی گشاده جوابشو نمیدم😔 انقد ک بی محلی کرده الان خون ...

توهم مث خودش ازش فاصله بگیر جواب اینجور آدمها فق همینه فک مکنه توجه تورو همیشه دارع واسش متاسفم دختری مث تورو از دس داده حالا انگار کیه با اون اخلاق گندش سمت هرکسی بره دو روزه طلاقه ت تحملش کردی اینکارایی ک گفتمو انجام بده چرا اون برع بیرون با رفیقش بحرفه ت ولی باشگاه نری کلاس هنراموزی نری روتین مو و پوست نداشته باشی احساس گناه رو از خودت دور کن مردا اتفاقا زنای پرخرج و پر فیسو افاده رو بیشتر دوس دارن خودت وادارش کن بت احترام بزارع با احترام گزاشتن ب شخص خودت