2777
2789
عنوان

اندکی درد و دل✍...

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجووور نگوووووووو یعنی من خانوم دیدم شرایط هززززززارررر برابر بدتر از توووو ولی بعد از چندسال الا ...

واقعا ؟ یعنی میشه یه روزی این مرد های سرد و بی احساس درست بشن 🥺 به نظرتون اون خانم چکار کرده که انقدر همه چیز عوض شده ؟‌

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
شرایطِ طلاق ک واقعا ندارم وگرنه خودمم راضی ام 😔 هرکاری میکنم مهر و محبتو نسبت بهش ببرم نمیتونم، حس ...

عزیزم بنظرم شما باید کمی از اقا فاصله بگیرین این ک مدام شما دنبالشونی و این اقا رو خسته میکنه شما کنی شکاک شدی یکم فاصله یکم دور شدن یکم ب خودت اهمیت بده سر خودت و گرم کن فیلمای ترک و .. هر سبکی دوس داری دان کن حوصلت سر نره کتاب بخون کتاب زنان زیرک فووووق العاده کمکت میکنه کتاب زنان مریخی زنان ونوسی از نت پی دی اف دان کن توگروه های مشاورتی شرکت کن اگر اینستا داری حتما پیج اقای مسعود علی پناه و دانلود کن اگر نداری توی یو ت یو ب ببین ایشون خیلی خیلی کمک کنندس دختری دست نیافتنی باش همیشه بزار اول همسرت بهت محبت کنه خودت و ارزشمند بدون انقد خودت و وقف همسرت نکن عزیزدلم بخاطر این همه چسبیدن بهش ازت دور میشه و فرصتی و اشتیاقیرنذاره

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
واقعا ؟ یعنی میشه یه روزی این مرد های سرد و بی احساس درست بشن 🥺 به نظرتون اون خانم چکار کرده که انق ...

سیاست....

من خودم سه ماه تازه عروس بودم خانواده همسرم می‌خواستند منو از خونم بیرون کنم اوت موقع ها بلد نبودم چکار کنم همسرم  طاقت رنج هیچ کدوم رو نداشت و فقط پس من رنج میکشیدم.نتیجه صبرو تحمل شد چند ماه پیش نشستند زیر پاش که طلاقش بده تو رو همه وایساد و گفت اون موقع که تازه عروس بود هم گولم میزدید دنیام خراب شه دست ازش نمیکشم🥹🥹🥹ببین من پوستم کنده شد تا به اینجا رسیدمااا ولی شد.هنوزم گاهی اختلاف داریم ولی هیچ کس نمی‌فهمه.خودمون حلش میکنیم

واقعا ؟ یعنی میشه یه روزی این مرد های سرد و بی احساس درست بشن 🥺 به نظرتون اون خانم چکار کرده که انق ...

یه نمونه بدترش از اطرافیانمون مرده رفت زن صیغه کرد خانومه خیلی سیاست داشت میتونست قید شوهرشو بزنه ولی گفت من برم که اون زنیکه ببره بنده خدا دوتا بچه هم داشت.رفته بود عموها و دایی ها بابا و پدربزرگ هم از خودشو هم از همسرش رو همه برده بود خونه پدرشوهره همونجا شوهره رو آوردن  همونجا صیغه باطل کردند و زنه با خفت و خواری دمشو گذاشت رو کولش رفت.الان مرده  هرکاری میکنه میگه بزار از خانومم بپرسم بعد.ببین همه مون عیب داریم ولی بقول یکی وقتی انگشت اشاره ات سمت یکیه سه تا انگشت دیگه ات سمته خودته