2777
2789
عنوان

اندکی درد و دل✍...

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 51 پست
نیست واقعا و این منم ک این رابطه رو زنده و سرپا نگه داشتم اون هیچ تلاشی برای خوشحال کردنع من نداره ...

عزیزم ی سرگرمی جدید براخودت دستو پا کن از این آبی گرم نمیشه گاوه نمیفهمه

کاش افرادی ک ادعای عاقل بودنو عقل کلی میکنن از پس درک مسائل خیلی ساده و کودکانه امثال من برمیان بجا مسخره کردن راهکار بدن بحث ناراحت شدنش ب کنار واس شان خودشون بده ک ادعای دانایی میکنن و هیچی نمیدونن در باره درک کردن انگار ماها دوس داریم فق درک بشیم ن ک درک کنیم! دراخر درد ما از توقعات بزرگ نیس درد ما از براورده نشدنه حداقل ترین نیازامونه در ضمن لطفا شعار ندیم و حرف پیجای زرد و دو زاری اینستارو اینجا تکرار نکنیم وقتی هیچ بویی از مشکلات بقیه نبردیم:)
نه اصلا ..وقتی ایشون زنگ میزنن همین کافیه .من فک کردم شایدزنگ هم نمیزنن ولی این خوبه  شما بهیچ ...

اره شخصیته وابسته ای دارم من برا همه م همینطورم خانوادمم حتی

ولی ب شوهرم بیشتر وابستم

اره از لحاظِ زنگ زدن روزانه یکی دوبار میزنه عصرها

ولی من میگم چطوری چشت تلفن ی جوری صحبت کنم ک فکرم نکنه حالا ک زنگ زده چ خبره من این همه ذوق کردم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ینی چجوری باشم بنظرت میشه نشونم بدی خاهر من واقعا بلد نیستم😔

خودش چجوریه؟؟؟خودشو الگو قرار بده ت رفتارت اصلا آدم حسابش نکن بهش احساس بی ارزشی بده

کاش افرادی ک ادعای عاقل بودنو عقل کلی میکنن از پس درک مسائل خیلی ساده و کودکانه امثال من برمیان بجا مسخره کردن راهکار بدن بحث ناراحت شدنش ب کنار واس شان خودشون بده ک ادعای دانایی میکنن و هیچی نمیدونن در باره درک کردن انگار ماها دوس داریم فق درک بشیم ن ک درک کنیم! دراخر درد ما از توقعات بزرگ نیس درد ما از براورده نشدنه حداقل ترین نیازامونه در ضمن لطفا شعار ندیم و حرف پیجای زرد و دو زاری اینستارو اینجا تکرار نکنیم وقتی هیچ بویی از مشکلات بقیه نبردیم:)
توهم مث خودش ازش فاصله بگیر جواب اینجور آدمها فق همینه فک مکنه توجه تورو همیشه دارع واسش متاسفم دختر ...

خاهر

اگه امکانش هست روبیکا داری ک اونجا با هم حرف بزنیم؟

خیلی حرفات انگیزه دهنده س🙂❤

اره شخصیته وابسته ای دارم من برا همه م همینطورم خانوادمم حتی ولی ب شوهرم بیشتر وابستم اره از لحاظِ ...

سعیکن وقتی تماس میگیرع با روی خوش ازش استقبال کنی ک بیشتر زنگ بزنع غر نزن گله نکن ابراز دلتنگیم نکن فق تشکر کن بگو ممنون ک وسط اینهمه مشعله کاری بفکر منم بودی تا صدامو بشنوی واسم تایم خالی کردی 

خاهر اگه امکانش هست روبیکا داری ک اونجا با هم حرف بزنیم؟ خیلی حرفات انگیزه دهنده س🙂❤

آرع عزیزم حتمنننن خوشحال میشم بیشتر راهنماییت کنم voice__actorت روبیکا پیام بده آیدیم هس

اره شخصیته وابسته ای دارم من برا همه م همینطورم خانوادمم حتی ولی ب شوهرم بیشتر وابستم اره از لحاظِ ...

عزیزم بهیچ وجه سعی نکن ایشونوسرلج بندازی واینکه شما اگه میخای بهش ثابت کنی که بی ارزشه واین حسوبهش بدی فقط وفقط واکنشت درمقابل رفتارایشون اگربدبودخنثی وسرسنگین واگرخوب بودحسابی ذوقشوبکن..اینکه شمامتقابلابخای باهاش لج کنی وهررفتاری ایشون داشت داشته باشی ایشون لجبازی میکنه وضعتون خدای ناکرده بدترمیشه واینوبهشون القامیکنه که زن ضعیفی هستیدکه لجتون دراومده وداریدمقابله به مثل میکنیدوخودتونوبه درودیوارمیزنیدتاایشونوناراحت کنید .اصلا این رفتاراشتباهونکن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
عزیزم بهیچ وجه سعی نکن ایشونوسرلج بندازی واینکه شما اگه میخای بهش ثابت کنی که بی ارزشه واین حسوبهش ب ...

خب من ک پیام و اینا از امروز نمیزنم بهش

ولی اگه اون زد یا جملات عاشقانه و دوست دارم فرستاد استقبال کنم؟؟؟

خب من ک پیام و اینا از امروز نمیزنم بهش ولی اگه اون زد یا جملات عاشقانه و دوست دارم فرستاد استقبال ...

البته حتما ..شمام متقابلا جواب بده اما کوتاه ..درحدتشکرو ابرازعلاقه متقابل ..نه اینکه یه طوماربراش جملات عاشقانه بنویسی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یکم میشناسمت عزیزم برو تو ایتا تو کانال  مهارت های زندگی ببین خصوصی ترین مسائل رو یادت میده تو وقتشو داری زندگیتو از اول خوب بسازی. خیلی خوووووب کمکت میکنه این مطالب رو اگه میخواستی یاد بگیری  باید هر جلسه ۷۰۰ یا ۸۰۰ تومن پول میدادی ولی این خانم روانشناس برای امام زمان مطالب رو رایگان گذاشته

شرایطِ طلاق ک واقعا ندارم وگرنه خودمم راضی ام 😔 هرکاری میکنم مهر و محبتو نسبت بهش ببرم نمیتونم، حس ...

اینجووور نگوووووووو

یعنی من خانوم دیدم شرایط هززززززارررر برابر بدتر از توووو ولی بعد از چندسال الان شوهرش بی اجازه اون آب نمیخوره

اره میخام تو یادداشته گوشیم  از بدی هاش بنویسم هرروز و هرساعت بخونمشون خیلی خستم کرده براش جک ...

یعنیییییی کارات برعکسه

برا همین نمیتونی تو رابطه ات موفق باشی 

یعنی آدم نینی سایت چه حرفا نمیشنوه