2777
2789
عنوان

پدربزرگم🥺

354 بازدید | 10 پست

پارسال این موقع ها درگیر بیماریش بودیم...

سرطان و پارکینسون🤦🏼‍♀️

خیلی خاطرهای بدی بودن...

من خیلی از دست دادم ولی هردفعه به فوت پدربزرگم فکر میکنم تموم وجودم اتیش میگیره

خیلیییی اذیت شد،وای بمیرم براش میومد ازم کتاب میگرفتم میخوند همیشه🥺💔

انقدر مادر بزرگم و دختراش اذیتش کردنننن که حد نداشت،همش جیغ و داداشون تو ذهنمه که چقدر اذیت کردن بابابزرگمو🥺

من همیشه وقتی به کسایی که دیگه ندارمشون فکر میکنم یه نقطه ای پیدا میکنم که اروم میشم و میگم الان حالشون خوبه

اما پدربزرگم...

همش یاد اینکه چقدر اذیتش میکردن میفتم حالم بد میشه🥺

نمیدونم چیکار کنم یکم اروم شم💔🥲

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارحتمش کنه عزیزم براش قرآن بخون و دعا کن آروم میشی 

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

پدربزرگ من شاعر بود🙂♥️
دلم نمیاد برم توی اتاقش
کتاب و دفتر هاش دست نخورده روی میزشه😭 بمیرم براش💔😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

ان شاءالله خداوند بیامرزدشون. 

بابای منم پارسال مریض بود.... 

یاد اونموقع ها می افتم له میشم...... 

💔

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
مگه چکارش میکردن...حتی بیمار بوده اذیتش میکردن

اره🥺

مادربزرگم کلا قاطی داره...ادعاشون گوش دنیا رو کر کرده،ادمای بی خاصیت و بی فرهنگین💔

خیلییی اذیتش کردن خیلییی

مارو که اذیت کرد به جهنم اون خدابیامرز ازارش به هیچکی نمیرسید خیلی مظلوم بود خیلیی

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

خدا رحمتشون کنه الان میتونین هرچقدر میخواین و میتونین بهش هدیه و ارامش بدین

♥️

خدارحتمش کنه عزیزم براش قرآن بخون و دعا کن آروم میشی 

♥️

ان شاءالله خداوند بیامرزدشون.  بابای منم پارسال مریض بود....  یاد اونموقع ها می افتم له ...

🥺جاشون سبز عزیزم

🥺جاشون سبز عزیزم

ممنون عزیزم🥺❤

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸