2777
2789
عنوان

شمالیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2434 بازدید | 55 پست
ربطی به گرونی نداره عزیز من فکر نکن هرجا شیکتره یا گرونتره پس عالیتره کلا رستوران ها هرجا هر شهری، ...

وای ما اومده بودیم لاهیجان بیشتر وعده ها رو رفتیم مهتاب خدایی خیلییییی خوب بود🥲 صاحبش هم خیلی خانم خوب و خوش برخوردی بود انقدر رفتیم هر روز اونجا اشنا شده بودیم باهامون😂 اون راینو هم که سر کوچش بود هم خوشم اومد

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

شهر خلاق غذا تو ایران که یونسکو ثبت کرده میدونی کجا هست ؟ گیلان . اصلا از قدیم گفتن شکم برات ...

خب دیگه به این دلیله که غذاهای رنگارنگ دارن برنج پختن بلد نیستن ،به خود شمالی ها هم موقع سفر گفتم حالا فهمیدیم چرا میرزاقاسمی غذای سیر دار اینارو بیشتر دوست دارید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه ،همه به هم نگاه میکنم تعریف میکنن جسارت راست گفتن ندارن ،گفتم تو رستوران تعجب میکردم با چه ولعی ...

ببین خانمی رستوران ها که غذایی خوبی نمیدن باید بری دست‌پخت خوده یه شمالی رو بخوری بعد بگی من خودم رفتم رستوران غذاشون بابه دلم نبود دلیل نمیشه ک از شهرشون بد بگم کلا رستوران غذاشون خوب نیست

ببین خانمی رستوران ها که غذایی خوبی نمیدن باید بری دست‌پخت خوده یه شمالی رو بخوری بعد بگی من خودم رف ...

چرا جبهه میگیرید ،بد نگفتم از شهرشون گفتن شهراتچن زیبای ولی برنج پختناتون نه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اهان ، اره من هر وقت رفتم شما عاشق مردم و طبیعت و غذاهاش شدم . خیلی حس خوبیه اونجا کلا .  &nbs ...

من خودم غذایی شمال رو بیشتر از هر غذایی دوستدارم چون هم ترش مزست هم اشتها اوره البته باید یکی ک اهل خوده شماله درست کنه

خب دیگه به این دلیله که غذاهای رنگارنگ دارن برنج پختن بلد نیستن ،به خود شمالی ها هم موقع سفر گفتم حا ...

برنج شون که بوش هوش از سر آدم میپرونه که اینقدر فوق العاده است . مزه غذاهاشونم که واقعا عالیه . احتمالا به ذائقه شما نمیخوره اون غذا ها .

برنج شون که بوش هوش از سر آدم میپرونه که اینقدر فوق العاده است . مزه غذاهاشونم که واقعا عالیه . احتم ...

نمی‌دونم اصلا اومدیم تبریز غذا خوردیم گفتم قربونش آذربایجان خودمون

وای ما اومده بودیم لاهیجان بیشتر وعده ها رو رفتیم مهتاب خدایی خیلییییی خوب بود🥲 صاحبش هم خیلی خانم ...

اره واقعا، منم هربار میرم و هربار لذت میبرم، انقدر رفتم میدونم چی کدوم رستوران خوشمزه و عالیه

مثلا هوس آش کنیم میریم سیکا، محشرههه

یا کتلت لاهیجان بخوام میرم ساندویچی میدان یا گل سرخ یا کبیر میدونم خوبن ،کباب بخوام میرم فواد کیاشهر

غذای محلی بخوام میرم رستوران رضا تو رشت....

در کل هر جایی ادم نشناسه نباید بره

همه جا رستوران بد و خوب داره، استارتر گیره اون بدرد نخوراش افتاده

من رفتم اردبیل چون نمیدونستم کجا غذاش خوبه، هر جا رفتم متاسفانه بد بود غذاهاش، شیراز رفتم چند جا خوب چند جا بد،اصفهان هم همینطور، دیگه پرس و جو میکنم و بعد میرم،نشناسی همینه، هر شهری

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

من خودم غذایی شمال رو بیشتر از هر غذایی دوستدارم چون هم ترش مزست هم اشتها اوره البته باید یکی ک اهل ...

البته هر کس ذایقه ای داره ،ولی من شما رو دعوت میکنم یکبار سمت آذربایجان ها یک پلو بخورید مقایسه کنید با شمالیا ،پلو با برنج ایرانی اصلا غذا با هوش و مغزت بازی میکنن

برنج شون که بوش هوش از سر آدم میپرونه که اینقدر فوق العاده است . مزه غذاهاشونم که واقعا عالیه . احتم ...

اره دوستمون یه برنج فروشی داره از کجاها سفارش میدن که برنج طارم شمال رو بخرن آنقدر عطر و بو  داره

نمی‌دونم اصلا اومدیم تبریز غذا خوردیم گفتم قربونش آذربایجان خودمون

اره عزیز ذائقه ات احتمالا فقط با غذاهای اون نواحی سازگار هست . وگرنه غذاهای شمالی از قدیم معروف بوده . 

اره عزیز ذائقه ات احتمالا فقط با غذاهای اون نواحی سازگار هست . وگرنه غذاهای شمالی از قدیم معروف بوده ...

احتمالا ،چون توی آستارا یک خانوم شمالی بود باهم مچ شده بودیم ایشونم به حرفام میخندیدن بس که مهمون نوازم می‌گفت بیا مهمون خودم شو گفتم دفعه بعد ایشالله از برنج زده شدیم 🤣

چرا جبهه میگیرید ،بد نگفتم از شهرشون گفتن شهراتچن زیبای ولی برنج پختناتون نه 

برنج پختنای همه رو نباید با هم جمع بلندی که گلم

در کل چند تا رستوران رفتی حالا از شانست و نشناس بودنت گیر اون بدرد نخوراش افتادی عزیزم

دیگه برنج شمال و عطر شو طعم و عطر غذی شمال واقعا معروفه و شهره عام و خاصه

واقعا اولین نفری هستی میبینم که میگی خوب نیست

البته جای خوب و پیش اشپز خوب 

الان ما کلی دوست ترک داریم باورت میشه دارن میان بهم زنگ میزنن برامون فسنجون و مرغ ترش بزار؟؟

یه جور با ولع میخوره ادم کیف میکنه

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂