2777
2789
عنوان

شمالیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2434 بازدید | 55 پست
احتمالا ،چون توی آستارا یک خانوم شمالی بود باهم مچ شده بودیم ایشونم به حرفام میخندیدن بس که مهمون نو ...

بنده خدا احتمالا هنگ کرده بود که همه واسه غذا و طبیعت شمال میان این یکی بر عکس بقیه است 😆

انشالله دفعه بعد که رفتین شمال جای خوب پیدا کنید و از عطر و مزه غذا لذت ببرین . 

برنج پختنای همه رو نباید با هم جمع بلندی که گلم در کل چند تا رستوران رفتی حالا از شانست و نشناس بود ...

خودت دیگه میگی غذای خودت  کجا غذای رستوران سرآشپز کجا 

هیچ چیز مثل غذای خونگی نمیشه ،معلومه که شما بسیار باسلیقه هستید

ولی خدا وکیلی به قول خود شما شمالیا تو وقت سفرعید و شلوغی همه چی میندازن به مردم 

والا چرا دروغ بگم یکیش از شانس بد بودن دوتاش بد باشه ۴تا بد نمیشه که 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنده خدا احتمالا هنگ کرده بود که همه واسه غذا و طبیعت شمال میان این یکی بر عکس بقیه است 😆 انشالله ...

نه خندیدنش از باب مسخره و هنگی نبود بلکه تأیید میکرد که چون عید و شلوغه هرچیزی دست مردم میدن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

نه خندیدنش از باب مسخره و هنگی نبود بلکه تأیید میکرد که چون عید و شلوغه هرچیزی دست مردم میدن

اوه راست میگی اصلا حواسم به عید نبود 🤦‍♀️

اره شلوغه اونجا دیگه طرف منصف نباشه سواستفاده میکنه .

اوه راست میگی اصلا حواسم به عید نبود 🤦‍♀️ اره شلوغه اونجا دیگه طرف منصف نباشه سواستفاده میکنه .

اره عزیزم ،بخاطر همین برنج هم نخریدم گفتم بیا حامد اینجا برنج هم میندازن به آدم همون از سمت خودمون برنج ایرانی از فروشگاه همیشگیمون می‌خریم ،وگرنه کلی سفارش برنج مامانم اینا آبحیم مادرشوهرش داده بودن بخریم اصلا نخریدیم

خودت دیگه میگی غذای خودت  کجا غذای رستوران سرآشپز کجا  هیچ چیز مثل غذای خونگی نمیشه ،معلو ...

ببین عید همه جا همینه، ولی جایی که دیگه امتحانشو پس داده هیچوقت مشتریشو نمیپرونه

ولی خیلی از رستورانا الان فقط فکر فروش بالان،میدونن مسافر زیاده، از کیفیت میزنن سود بیشتر کنن

تو فکر میکنی اون برنجی که دادن بهت برنج هاشمی اصل بوده؟!

عمراا

برنج اصیل شمال خالی بخوری بیهوش میشی از عطر و طعمش

عید این چیزا زیاده همه شهرهای توریستی، مگه بشناسی کجا بری

الان من تو کامنت های بالا چندتارو معرفی کردم ، یبار برو همون رستوران مهتاب دور استخر لاهیجان ،اگه نیومدی به به چه چه کنی، پس هرچی خواستی به من بگو

ما پارسال عید با یکی از دوستای اردبیلی رفتیم اردبیل

عین شما هرجا غذا خوردم افتضاح

ولی دلیل نمیشه همشون دستپختشون بد باشه

صد البته ما جای خوبی نرفتیم

ده جا آش دوغ خوردم همه افتضاح، اخر گفتم بابا اینه هی میگین اش دوغ آش دوغ؟!

کاسه کباب خوردم عین لاستیک

حالا با یه اردبیلی رفتیم

بنده خدا میگفت نمیدونم چرا اینجوری شده، ما قبلا اینجا خورده بودیم خوب بود

ما هم عید رفته بودیم😂

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

ببین عید همه جا همینه، ولی جایی که دیگه امتحانشو پس داده هیچوقت مشتریشو نمیپرونه ولی خیلی از رستورا ...

درسته عزیزم 

تاپیک مربوط به سم ترین رفتار عروس قفل شد ، مجبور شدم اینحا جوابتون را بدم. 

از همون اول بابد میفهمیدم شخصیت شما هم مثل همون عروس عمو هست که دارید همزاد پنداری میکنید و گرنه یک آدم با شخصیت برای دو نفر دیگه تصمیم نمیگیره ، اون هم وقتی بزرگتر ها هستند، مگر اینکه خیلی خود خواه باشه . 

بعد هم باید نظر خواهرتون و همسرشون را پرسید و همینطور بزرگتر های دیگه که از دست شما چی میکشن ، مطمئن هستم اون ها هم از اینکه شما براشون برنامه ریزی کنید خوشحال نیستند. 

در ضمن کلا برا خودتون میگم همیشه حد و حدود خودتون را رعایت کنید. 

لا یمکن الفرار من حبک یا حسین/ تو روزگار بلا لاخیر الا حسین. بچه ها امام حسین خیلی رفیقن ، خیلی با مرام هستند. خیلی دست رفیق هاشونو میگیرند. دعا کنید زائرشون بشم. 

همه ی شهرها رستوران خوب و بد داره من آش دوغ خوردم که حالت تهوع گرفتم آنقدر بدمزه بوده شمال هم همینطور همدان رفتم برنج هندی دادن به خوردمون پس جبهه گیری نکنید به جای این که جبهه بگیرید یاد بدید بهم کدوم شهر کدوم رستوران کدوم بازار و غیره معرفی کنید جاهای خوب رو 

تاپیک مربوط به سم ترین رفتار عروس قفل شد ، مجبور شدم اینحا جوابتون را بدم. از همون اول بابد میفهمیدم ...

نفهمیدم در مورد چی گفتید و کدوم تاپیک