2777
2789
عنوان

شمالیا

2434 بازدید | 55 پست

شهراتون خیلی قشنگه ،ولی غذاهاتون نه 

دعوت میکنم به سمت آذربایجان بیایید و پلو و برنج بخورید تا بفهمید مزه اش براتون موندگارشه. 

ما امسال سفر به شمال داشتیم برنج های محلی و ایرانی به اون خوش طعمی رو به روزگاری درنیاورده که برنج از برنج شدنش پشیمون میشد نه روغنی نه مزه ای نه نمکی نه کره ای هیچی ،۴بار غذای برنجی خوردیم که هربار خداتومن پول گرفتن اما اصلا غذاها مزه خوبی نداشت طوری که دفعه آخر به صاحب رستوران موقع پرداخت هزینه گفتیم تشریف بیارید طرف ما برنج ایرانی رو ببینید چی از آب درمیاد اینا چین ما رغبت نکردیم غذای محلی بچشیم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

خدایی غذاهاشون خوبه دیگههههه

حالا شاید شما جای بد رفتی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای 😂 شما مسافرین جلوتون اینطوری میزارن 

حتما برنجه پر محصول دادن بهتون 😂😂😂😂😂😂 

وگرنه همه دست پخت گیلانیا و برنجمون رو می‌دونن 

اصلش برنج از گلانه 😂

شما حتما جای خوب نرفتی یا مزاجتون فرق میکنه چون غذای شمال با هیجا عوض نمیکنم من مسافرت زیاد رفتم که اینو میگم 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

احتمالا جایی خوبی نرفتی عزیز .رستوران ها برنج خارجی قاطی میکنن با برنج  بی کیفیت شمال و سرهم بندی میکنن میدن دست مشتری ولی اگر خونگی غذا می‌خوردید غذاهای خوبی داریم 

منم شمالی ام تشریف بیارید براتون غذای خونگی درست کنم تا مزه اصلی رو کشف کنید 

خدایی غذاهاشون خوبه دیگههههه حالا شاید شما جای بد رفتی

نه والا رستوران های خوب گرون رفتیم ،اما اصلا خوب نبود هربار گفتیم شاید این رستوران بد بود ،رفتیم به اون یکی رستوران یکی از یکی بدتر ،دیگه پنج روزمهمون بودیم چند وعده فست فود خوردیم ،دخترم با ۷سال سنش می‌گفت غذای برنجی اینجا نه هااا

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

وای 😂 شما مسافرین جلوتون اینطوری میزارن  حتما در محصول دادن بهتون 😂😂😂😂😂😂  وگرنه ه ...

تو گیلانم خوردیم ،ساحل گیسوم هم خوردیم ،رامسر هم خوردیم ،امل خوردیم اصلا هیچ کدوم خوب نبودن

احتمالا جایی خوبی نرفتی عزیز .رستوران ها برنج خارجی قاطی میکنن با برنج  بی کیفیت شمال و سرهم بن ...

نمی‌دونم شاید ما مزاج مون فرق داره ،اخه ۴رستوران تو ۴شهر مختلف پشت سرهم بد رفتیم ،رستوران هوایی که ۳پرس برنج جوجه مون ۷۰۰هزار تومان می‌دادیم ،توی یک جایی ۹۰۰دادیم

منم پلوی رستورانیشونو دوستندارم ولی خب قطعا با پلوهای خونگیشون متفاوته 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫