2777
2789
عنوان

شمالیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2434 بازدید | 55 پست
برنج پر محصول دادن بهتون 😂 انداختن یه جورایی 

حرومشون شه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

والا ما تا اونجا ک میدونیم شمالیا هم خوش سلیقه هستن هم آشپز هم دست و دلباز.سفره هاشون رنگی.از ترشی ه ...

منم خیلی رفتم اما اینقدر نمیوموندیم اونجا یک ویلا می‌رفتیم خودمون میپختیم ایندفعه زیاد موندیم یعنی باورم نمیشد برنج ها چرا اینطورین رسماً چسبیده به هم شبیه بیات

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا رستوران های خوب گرون رفتیم ،اما اصلا خوب نبود هربار گفتیم شاید این رستوران بد بود ،رفتیم به ...

حتما مزاجتون خیلی فرق میکنه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

شما حتما جای خوب نرفتی یا مزاجتون فرق میکنه چون غذای شمال با هیجا عوض نمیکنم من مسافرت زیا ...

من زیاد رفتم باور نمیشد که مردم چطوری میخوردن 

منم خیلی رفتم اما اینقدر نمیوموندیم اونجا یک ویلا می‌رفتیم خودمون میپختیم ایندفعه زیاد موندیم یعنی ب ...

خب کلا بخاطر رطوبت هم هست که این مدلی میشه

ما خودمونم هم شمال برنج درست میکردیم شفته میشد😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نه والا رستوران های خوب گرون رفتیم ،اما اصلا خوب نبود هربار گفتیم شاید این رستوران بد بود ،رفتیم به ...

ربطی به گرونی نداره عزیز من

فکر نکن هرجا شیکتره یا گرونتره پس عالیتره

کلا رستوران ها هرجا هر شهری، کلی از سرو ته مواد میرنن و قاطی میکنن تا براشون بصرفه

شما هم پرس و جو کن بعد برو جایی

من هر بار میرم، میرم جاهایی که میدونم غذاش چیه و امتحانشو پس داده

الان لاهیجان یه فست فود و رستوران۳طبقه بزرگ و خفن داره بهترین جای لاهیجانه اسمش سند باده و گرون به جرعت اشغاله غذاهاش

ولی برو رستوران و فست فود افتاب مهتاب، انگشتاتم میخوری

کباب حرفه ای میخوای برو جاده کیاشهر کبابسرای فواد، قول میدم تا عمر داری مزه غذای و برنج و کبابش تو خاطرت بمونه

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

حتما مزاجتون خیلی فرق میکنه

نمیدونم والا 

همه میان شمال و از غذاشون تعریف میکنن شما برعکس ؟؟

دیگه ،همه به هم نگاه میکنن تعریف میکنن جسارت راست گفتن ندارن ،گفتم تو رستوران تعجب میکردم با چه ولعی برنج به هم چسبیده بی روغن بی طمع رو میخورم اما اونقدر جرات داشتیم جلو همه دعوت به رستوران های آذربایجان کنم و بگم اصلا خوب نبودن