2777
2789
عنوان

بعد پریود قد چقدر رشد میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17383 بازدید | 89 پست
نه از من گذشته برای خواهرزادم میپرسم خواستم بدونم ژن قد بلندی داشتی ورزش کردی یا ب صورت طبیعی قد کش ...

من خاله هم عمه هام قدشون کوتاهه تو‌ فامیل هم مرد کمه قد بلند باشه ورزش و تغذیه خیلی مهمه برای قد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلاس سوم پریود شدم اونموقع هم قدم ۱۴۵ ولی الان ۱۶۸ هستم (البته اینم بگم که بعد از پریودی نزدیک به یک سال یک سال و نیم زیر دست دکتر بودم)

زیاد ربطی به پریودی نداره فقط شاید رشد کمتر بشه بنظرم خیلی به ارث مربوط میشه...

فکر نکنم بلند شم رو دیوار کمد اندازه زدم اوج رشد از کلاس ششم ب هفتم بوده ک ۱۲ سانتی رشد کردم  ...

عزیزم بگن مگه با گفتنه 😐 صفحه رشدت باید باز باشه رشد کنی وگرنه خودت رو بکشی صدتا آمپول و دکترم بری فرقی نمیکنه

یه جور میگی به ۱۶۵ راضی ام . انگار ۱۶۵ کمه

والا😒😂

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
مامانم 170😐

مامان من ۱۷۰ بابامم هم قدشه🚶‍♀️😐حتی الان قدش اومده پایین 

بعد من و داداشم مث برج میلادی 🤝🥲مامانم میگه به من رفتین 

🚶‍♀️خدایی قد بلندیم معضله 😐سر خرید مانتو شلوار همش باید بگردم ۱۷۲ قدمه اونم وقتی هنوز ۱۷ سالمه 

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد

من ۱۲ سالگی پری شدم اون زمان قدم ۱۶۰ بود ولی الان ۱۷۳ ام نگران باش ورزش های کششی انجام بدی بلند تر میشی ولی توصیه میکنم بری دکتر اگه خیلی نگرانی دکتر یک سری دارو و آمپول میده بلند تر میشی البته بستگی به ژنم داره من مامانم ۱۶۰ هس ولی بابام ۱۹۰ به خاطر قد بابام قدمنم نسبتا بلنده 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 

اسی حتما شیر بخور بعد ورزش🥲🤌من ارثی قد بلند شدم ولی یادمه یه دوران که ورزش میکردم بعدش خیلی شیر میخوردم اون موقع قشنگ ۶ سانت اومدم بالا🚶‍♀️فک کنم تاثیر همین شیر بود

۱۶۵ واقعی، بین خانمای ایرانی کاملا قد بلنده ولی دخترا اکثرا خودشونو با مدل ها و بازیگر ها مقایسه ...

به نظرم بیشتر خانمای ایرانی قد بلندن چون من ۱۷۳ ام ولی بیرون که میرم اغلب هم قدیم یعنی ندیدم از همه بلندتر دیده بشم 

به نظرم بیشتر خانمای ایرانی قد بلندن چون من ۱۷۳ ام ولی بیرون که میرم اغلب هم قدیم یعنی ندیدم از همه ...

ولی من بر عکس راه میرم همه پایین ترن🥲حس بدی بم میده 

یادمه ششم که بودم و سال آخرم بود تو اون مدرسه چهارمی هارو میدیدم اینقدددد همشون کوتاه بودن برگام ریخته بود خدایی  دخترانسل ۸۰ قدشون خوبه ولی حس میکنم ۹۰ دارن آب میرن 

ولی من بر عکس راه میرم همه پایین ترن🥲حس بدی بم میده  یادمه ششم که بودم و سال آخرم بود تو اون ...

من مدرسمون قد بلند ترینم جز باز کردن پروژکتور کارایی ندارم😂:)) اره دهه نودیاا قد کوتاهن ولی دهه هشتادیا خیلی خوبن😁