2777
2789
عنوان

بعد پریود قد چقدر رشد میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17383 بازدید | 89 پست
واقعا دارم دیوونه میشم امروز یکی از دوستاش که چند ماه هم از دحترم کوچکتره را دیدم هر بار که میبینمش ...

من خودم هم یه مورد اینطوری دیدم واقعا تعجب میکنم با پدر و مادر و کوتاه چطور این بچه اینطوری جهش رشد داشت

شاید دختر شما هم مثل دختر من هورمون رشدش کم بوده که جهش نداشته 

من واقعا درکتون میکنم دختر منم به مادر بزرگش برده قیافه اش شبیه اون شده و اون از همه تو فامیلمون کوت ...

منم کارم شده مقایسه کردن و چند تا از دوستا و فامیلا دخترشون همسن دختر منه همه قد کشیدن و در یه محدوده قدی هستن فقط دختر من کوتاه مونده و پریود شده  اصلا دوست ندارم باهاشون رفت وآمد کنم چون هر بار میبینن میگن چرا کوتاه مونده .اینم خیلی ناراحت میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم هم یه مورد اینطوری دیدم واقعا تعجب میکنم با پدر و مادر و کوتاه چطور این بچه اینطوری جهش رشد ...

آخه از8 سالگی تحت نظر دکتر غدد بود هر بار میبردم میگفت خوبه و همه چی طبیعیه. دیروز آزمایش هاشو نگاه میکردم دقیقا 10 سالگی علایم بلوغش شروع شد و بعد 20 ماه از شروع علایم پریود شد

فقط دعا میکنم به 155 برسه با کفش هم یه مقدار بلندتر میشن

ان شاء الله که میرسه عزیزم من دیگه کاری جز دعا از دستم بر نمیاد برای دختر شما هم دعا می کنم شما ناامید نباشید تا یک سال بعد از پریودی رشد خوبی دارن هنوز چند ماه مونده ولی هر کاری از دستتون بر میاد تو همین مدت انجام بدید از دکتر نپرسیدید آمپول تاخیر دیگه حالا براش میزنن یا نه؟ 

اقوام به خودم چیزی نمیگن به بقیه میگن همین طور مونده 

ممنون عزیزم. دفعه اول پریود شد دکترش براش توقف بلوغ و هورمون رشد داد ولی بردم تهران پیش چند دکتر رفتم که همه مخالف توقف بلوغ بودن و هورمون رشد هم گفتن فایده ای نداره 

دکتر لیلا مهدیزاده متخصص کودکان و نوجوانانه که من ویزیت آنلاین گرفتم میگفت همه ی صفحات استخوانی با ه ...

سلام عزیزم میشه بگی دکتر مهدی زاده چه داروهایی دادن

دکتر منشادی تو اینستا میگن اگه بعد ۹ سالگی جلوی پرید و بگیری بدتر مانع رشد قد میشه 

سلام عزیزم میشه بگی دکتر مهدی زاده چه داروهایی دادندکتر منشادی تو اینستا میگن اگه بعد ۹ سالگی جلوی پ ...

منم دخترم و بردم پیش منشادی گفت نباید بلوغش و متوقف کنی چون مانع رشدش میشه . دکتر مهدی زاده مکمل داده.ال آرژنین و کلسیم و آمپول ویتامین دی و مولتی ویتامین

ان شاء الله که میرسه عزیزم من دیگه کاری جز دعا از دستم بر نمیاد برای دختر شما هم دعا می کنم شما ناام ...

با اولین پریود دکتر خودش گفت بنید دیفرلین و هورمون رشد بزنه ولی چند دکتر دیگه بردم مخالف توف بلوغ بودن و گفتن هارمون هم بیفایده ست . تو این چهار ماه که پریود شده دو سانت ونیم تغییر کرده و دوباره ویزیت دکتر مهدی زاده شده و چند روزه داروهاشو بهش میدم. شما هم باهاش مشورت کنید تو پیجش یلی ها نتیجه گرفتن. دختر منم 2 سانت و نیم رشد داشته حالا نمیدونم به خاطر داروها بوده یا رشد طبیعیه خودش بوده

با اولین پریود دکتر خودش گفت بنید دیفرلین و هورمون رشد بزنه ولی چند دکتر دیگه بردم مخالف توف بلوغ بو ...

عزیرم ممنونم از اینکه جواب  منو دادی

من پیش چند تا دکتر غدد بردم همشون کلسیم و مولتی و آهن دادن دوتاشون ال آرژنین هم اضافه کردن

به امید روزی که دخترامون قدبلند بشن