2777
2789
عنوان

بعد پریود قد چقدر رشد میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17383 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام تا چند سال بعد از پریودی رشد داشتید؟ اولین پریودی چند سالتون بود؟

سلام اولین پریودیم ۱۱سالم بود و اینکه تا ۱۶سالگی قدم کامل رشد کرد البته به نظرم رشد قد ریطی به پرود نداره و بیشتر به صفحات رشد که بسته بشن یا نشن ربط داره 

خانوادم اصلا واسه این چیزا دکتر نمی‌برند دوست دارن بلند شم ولی فکرشون سمت پزشک اینا نیستفقط ب بسم ال ...

سلام عزیزم میشه لطفا بگی تو این مدت چند سانت قدتون بلند شده ؟ دختر منم پریود شده و کوتاهه و نگرانم

سلام عزیزم میشه لطفا بگی تو این مدت چند سانت قدتون بلند شده ؟ دختر منم پریود شده و کوتاهه و نگرانم

سلام عزیزم،خواهرزادهٔ منم 13 سالشو تموم کرده و حدود 10 ماه هست که پریود شده و الان قدش 150 هست،دیروز پیش متخصص غدد بردیمش و دکتر گفت دیگه قد نمیکشه،نهایت 1 سانت،خیلی ناراحته،کل مسیر رو تا خونه فقط گریه میکرد😔

سلام عزیزم،خواهرزادهٔ منم 13 سالشو تموم کرده و حدود 10 ماه هست که پریود شده و الان قدش 150 هست،دیروز ...

دکتر لیلا مهدیزاده متخصص کودکان و نوجوانانه که من ویزیت آنلاین گرفتم میگفت همه ی صفحات استخوانی با هم بسته نمیشن و رشد میکنه .دارو داده و یکی از داروهاش آمپول ویتامین دی که تا سه هفته هر هفته باید یکی تزیق بشه منم هنوز شروع نکردم و میترسم عوارض داشتە باشه

سلام دخترتون الان قدش چند هست؟

من دخترم موقع پریود 152بود داشتم سکته میکردم ازغصه وترس ولی ورزش پرشی جهشی ژیمناستیک کردیم وزنو‌ کم‌کردیم هرروز می دوید بادام زیاد خورد باگوشت بوقلمون حدودشش ماه بعد به حدود158رسید حداقل نرمال شد خداروشکر

من دخترم موقع پریود 152بود داشتم سکته میکردم ازغصه وترس ولی ورزش پرشی جهشی ژیمناستیک کردیم وزنو‌ کم‌ ...

سلام عزیزم یعنی توی 6 ماه 6 سانت قدش بلند شد؟ دختر من خیلی تنبله اصلا ورزش نمیکنه سه ماهه یک سانت قد کشیده و اونم بادارو شما بهش دارو و مکمل دادید؟

سلام عزیزم یعنی توی 6 ماه 6 سانت قدش بلند شد؟ دختر من خیلی تنبله اصلا ورزش نمیکنه سه ماهه یک سانت قد ...

سلام منم مثل شما همه ی تايپیک ها را میخونم به چند تا نتیجه رسیدم یکی اینکه اونایی که تو سن کم تر مثلا ده یازده سال پریود شدن بعد از پریودی هم رشد بیشتری دارند 

یکی دیگه اینکه کسی که رشدش خوبه بعد پریودی هم رشدش بهتر از اونایی هست که از اول رشدشون کم بوده 

و مهمتر از همه بیشترین رشد بعد از پریودی را تو شش ماه اول داشتند و نهایتاً تا یکسال بعد از پریودی 

اونایی بیشترین نتیجه را گرفتن که تو همون فرصت ورزش های اصولی و مرتب انجام دادند

دختر من اصلا هیچ حرکتی نکرد و هیچ چیز را رعایت نکرد تو همون ماههای اول سه سانت بلند تر شد و تو یک سال و نیم بعدی فقط یک سانت

حالا ناراحتیم از اینه که به من میگه تو قدت کوتاهه من باید سه سانت از تو بلند تر بشم یعنی باید نه سانت دیگه بلند بشه نمی دونم چطور بهش بفهمونم که دیگه تموم هست و اندازه ی من هم نمیشه

دختر شما هنوز وقت داره 

تازه اندازه گرفتید شد یک سانت بلند تر؟ الان 151 هست؟ 

سلام منم مثل شما همه ی تايپیک ها را میخونم به چند تا نتیجه رسیدم یکی اینکه اونایی که تو سن کم تر مثل ...

سلام عزیزم قد دخترم خیلی عجیبه بعضی روزها از خواب بیدارمیشه شده 152.5 بعد تا شب دو سانت کم میشه . امروز که بیدار شد ولی امروز که بیدار شد 151 بود تا شب هر لحظه قدش و میگیرم کم و کمتر میشه بعضی شبا حتا 148.5  میشه. واقعا گیج شدم 

سلام منم مثل شما همه ی تايپیک ها را میخونم به چند تا نتیجه رسیدم یکی اینکه اونایی که تو سن کم تر مثل ...

واقعا دارم دیوونه میشم امروز یکی از دوستاش که چند ماه هم از دحترم کوچکتره را دیدم هر بار که میبینمش چند سانت بلند تر شده واقعا افسردگی میگیرم الان قدش 160 به بالا شده و هنوز هم پریود نشده .کل طایفه ی این بچه قد متوسط هم ندارن همه قد کوتاه ولی این قد بلند که بازهم داره قد میکشه جهش رشد که میگن تو این بچه دیدم ولی دختر من با وجودی که خانواده خودم قد بلندن ولی باید ژن مادربزرگش و به ارث ببره

واقعا دارم دیوونه میشم امروز یکی از دوستاش که چند ماه هم از دحترم کوچکتره را دیدم هر بار که میبینمش ...

من واقعا درکتون میکنم دختر منم به مادر بزرگش برده قیافه اش شبیه اون شده و اون از همه تو فامیلمون کوتاه تر هست من و شوهرم هم قدمون خوبه ولی به خودمون نرفته 

یکی از فامیلامون هست فضول همه چیز هست حالا میگم اگه دخترم را ببینه میگه بزرگ نشدیا چون دیدم به یه دختر خالم گفت در حالی که اون از دختر من بلند تره 

از بس غصه اش را میخورم نمی دونم چیکار کنم یکی دو سانت دیگه بلند میشد خوب بود اما فکر کنم دیگه تموم هست تو خرداد قدش را چند بار گرفتم 155 بود بعد به عمه اش گفتم اونم گرفت همین قدر بود حالا هر چی میگیرم شده 154 یه سانت کم شده 

چقدر دخترای هم سن خودش را باهاش مقایسه می کنم چقدر رشد کردن اما این هیچی 

دیگه چی بگم خودتون مثل من هستید دخترم میگه کفش پاشنه بلند نپوش تفاوتمون زیاد خیلی ناراحت میشم