2777
2789
عنوان

بعد پریود قد چقدر رشد میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17383 بازدید | 89 پست
سلام عزیزکم چرا انقد دیر به فکر افتادی حداقل باید ۱۰ ۱۱ سالگی میرفتی دکتر  الانم برو دکتر غد ...

خانوادم اصلا واسه این چیزا دکتر نمی‌برند دوست دارن بلند شم ولی فکرشون سمت پزشک اینا نیست

فقط ب بسم الله بشم الله ک کاش بلند شی

با ای کاش و اینا ک نمیشه ای خدا

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۶۵ واقعی، بین خانمای ایرانی کاملا قد بلنده ولی دخترا اکثرا خودشونو با مدل ها و بازیگر ها مقایسه ...

پسرای ایرانی اکثرا ۱۷۶ .۱۷۷ هستن

یه خانم حداقل باید ۱۰ سانت کوتاه تر باشه از طرف مقابلش

اون مدلای خارجی طرف مقابلشون ۱۹۰ به بالاس😂😅

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

خانوادم اصلا واسه این چیزا دکتر نمی‌برند دوست دارن بلند شم ولی فکرشون سمت پزشک اینا نیست فقط ب بسم ...

دقیقا خانواده ی منم

من ۲۴ سالمه میتونستن کاری بکنن ولی خب نکردن چه میشه کرد خانواده ی ناآگاه اینطوریه

باطن غمگینی دارم که حتی نمیتونی تصورش کنی ...
۱۶۵ واقعی، بین خانمای ایرانی کاملا قد بلنده ولی دخترا اکثرا خودشونو با مدل ها و بازیگر ها مقایسه ...

بابام ۱۶۵ اونقدرم بلند نیستا

بابا اون پسر عموم و دختر عموماهام چطور ۱۷۰ شدن وقتی باباشون بزور ۱۵۰ و مامانشون فوقش ۱۶۵ هست؟

بارفیکس کمک می‌کنه با یوگا بستگی به وزن هم داره که قدت بلندتر نشون داده بشه 

نه از من گذشته برای خواهرزادم میپرسم

خواستم بدونم ژن قد بلندی داشتی ورزش کردی یا ب صورت طبیعی قد کشیدی

باطن غمگینی دارم که حتی نمیتونی تصورش کنی ...
پسرای ایرانی اکثرا ۱۷۶ .۱۷۷ هستن یه خانم حداقل باید ۱۰ سانت کوتاه تر باشه از طرف مقابلش اون مدل ...

درسته

کلا اروپا و آمریکا میانگین قدشون از ما بیشتره

و علاوه بر این مدل ها و بازیگر ها همه جای دنیا متفاوت ترن از بقیه 

مثلا ترکیه میانگین قد مردم معمولیش بلند نیست قیافه هاشون هم عادیه اما اکثر بازیگر هاش قدشون بالای ۱۷۰ و خیلی زیبان 

فکر نکنم بلند شم رو دیوار کمد اندازه زدم اوج رشد از کلاس ششم ب هفتم بوده ک ۱۲ سانتی رشد کردم 

ولی خب امیدوارم با ورزش بشه آخه میگن تا ۲۰ سالگی رشد قد ادامه داره ولی خب شاید حدود میلی در سال بشه ولی سعی میکنم با ورزش ب ۱۶۵ برسم

بابام ۱۶۵ اونقدرم بلند نیستا بابا اون پسر عموم و دختر عموماهام چطور ۱۷۰ شدن وقتی باباشون بزور ۱۵۰ و ...

نمیدونم شاید به یکی دیگه از اقوامشون رفتن

البته تغذیه و ورزش و آفتاب و اینا هم خیلی تاثیر داره علاوه بر ژن

من کلاس شیشم شدم 

الان 19 سالمه قدم 165ئه 

ولی من به یه بیمکس توی زندگیم نیاز دارم           داداش ماداد زدیم نفهمید!تومیخوای ازچشمات بفهمه...؟ما پشت هزاران لبخند خود مرده ایم!....)     دردیست در این سینه که همزاد جهان است..... 💔

۱۲سالم بود شدم قدم ۱۵۵

الان۱۷سالمه ۱۶۵

مامانم ۱۵۵

بابام هم هم قد خودم

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍