2777
2789
عنوان

♦️♦️ سند خونه همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 100 پست
من ده ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم همچنان سند خونه ب نام پدرشوهرم شوهرم تک پسر و خانواده ش ب خونم ...

واقعا من سر این مسایل کوتاه نمیام چرا من عمر و جوونیم پای یک مرد بزارم اموالش واسه یکی دیگ باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا برام مهمه چون خواستگارای خوبی داشتم اینا سر منو شیره مالیدن واقعا فرق نمیکنه به نام شوهرم باشه ...

چرا فرق داره اما اگه پولشو مادرش هم سهیم باشه نمیدونم .اما اگه طلاق بخواهی بگیری نمیتونی حقتو بگیری چون نشون میده خونه نداره پس فقط حقوق داره .شاید از رو عمد به نام پسرش نیست شایدم بخاطر مالیات

بنظرم آروم آروم راضی کن که بنام خودش بزنه زودتر همون حرفی که خودش گفته چون بعدها ممکنه اتفاقاتی پیش بیاد و اینکه حادثه خبر نمیکنه، بنظرم بیشتر مهرطلبه روش نمیشه سریع بنام خودش بزنه که اینم اشتباهه، بهتره باهاش صحبت کنی زودتر این کارو انجام بده، براش مثال بیار که فلانی این کار و کرد و الان ... البته خیلی تابلو نه 

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️
واقعا من سر این مسایل کوتاه نمیام چرا من عمر و جوونیم پای یک مرد بزارم اموالش واسه یکی دیگ باشه؟

از مجردی ب نام باباش بوده حتی قبلی ک من نامزد باشم الانم هرچی میگم میگه مگه بابام حق منو میخوره نترس

میشه به جای مهریه برداشت فامیل ما شوهرش مرد خونه رو بجای مهریه توقیف کرد وگرنه خانواده لاشخور شوهرش ...

منم همینو میگم شوهرم کرونا گرفته بود خیلی بد 

مادرش پیشش نمیومد ک ی وقت نگیرش من شبا تا صبح پاشویش میکردم ‌‌‌.... اگ قراره سختی هاش از این به بعد با من باشه پس خونشم سهم زندکی منه 

وگرنه من چرا عمرمو پاش بزارم تنها باشم راحت ترم

شوهرت چندسالشه ؟مهم اینه خونه رو خودش ساخته یاخونوادش ...منم دوتا پسر دارم  خونه دارن مسلما ازدواج کنن نه تنها خونه هرچی دارم واسه پسرام هست اما این نیست تازن گرفت بنامش کنم البته الان وقت زنشون نیست ...عزیزم بالاخره همونجور که به خانما میگن پس انداز داشته باش خرج داشنه باشه اقاهم باید مراقب باشه ما با ازدواج محرم تن میشیم نه اینکه یه روح در دوبدن زندگی مشکلات خودش داره هم واسه خانم هم اقا 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
دوسش دارم ولی ی دختر عقلانی حسابگر و اهل حساب کتابم بخواد منو بپبچونه راحت قیدشو میزنم

ینی پاشویه کردن شم حساب میکنی میشل اوباما.. به جایی م برا احساسات بزار منطق خوبه ها.. 

راجع‌به سند تو مستقیما تو ماجرا نرو.. از پشت صحنه ب شوهرت راهنمایی کن ولی مستقیم ب خانواده شوهرت نگو خونه رو بدین کدورت میفته