2777
2789
عنوان

♦️♦️ سند خونه همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 100 پست

زده که تو مهریه نگیری...ولی خوشگلم اگر به نام تو هم بزنه باز میتونه پس بگیره چون حبه است و تو پولی ثابت نکردی که تو محضر رد و بدل کردی..حتی اگر محضری کنه...اشتباه خیلییییی از خانم ها که میگن خونه رو زده به نامم...ولی چه خونه داشته باشه چه نه مهریه تو محفوظه...و اگر نده جرم محسوب میشه و پروندش کیفری میشه و اونوقت مامان جونش باید خونه رو بده تا پسر عزیزش آزاد بشه...پس خدا کنه که مهریه داشته باشی...بقیش کشکه..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا تو خواستگاری گفتن به نامش میخوره

حرف تو خاستگاری اکثرا باد هواس

منم قرار بود درس بخونم

سرکار برم

گواهی بگیرم

بعد عروسی هیچکدومش نذاشت

قول خاستگاری مثل قول نماینده ها قبل انتخابات هس عملی نمیشن😁🤣

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
ای وای به نام من نه به نام خودش

شما خانوم اوباما فارسی تون خوب نیست😂وگرنه ما هم متوجه شدیم به نام خودششششش برای همون جمله رو باید دوباره بخونی که نظرمو در مورد علت صحبتش درست برداشت کنی

چی بگم والا
اینقدر ظلم ها شده  پدر مادرش ظلم نکنن خواهر برادرش مث کفتار منتظرن

شوهرت که جنس خوبی داره.. تو حق داره احساس امنیت کنیا ولی یه چیزایی به شوهرت و خانواده خودش مربوطه عزیز.. اونجا که نوشتی شوهرت گفته تو بی سرپناه نباشی بعد من خیلی غم انگیزه... 

به هر حال اگر فوت کنه خانوادش ازش ارث میبرن سر پناهی نخواهی داشت

میشه به جای مهریه برداشت فامیل ما شوهرش مرد خونه رو بجای مهریه توقیف کرد وگرنه خانواده لاشخور شوهرش زنه و بچه هاشو بی سرپناه میکردن

🌻🌻کاش میشد زندگی رو جدی نگرفت 
والا باید به نام خودش باشه چکار داری حالا بنام مادرش یا خودش .شما چرا برات مهمه بعد میگی چرا اون برا ...

واقعا برام مهمه چون خواستگارای خوبی داشتم اینا سر منو شیره مالیدن واقعا فرق نمیکنه به نام شوهرم باشه؟