2777
2789
عنوان

ادمی که همه باهاش بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولی خب همه جا برعکس تعریف میکنه .همه جا میگه اونا ارث منو خوردن .ولی اونا میگن این ارثشونو خورده ...

آهان ایشون پس احتمالا حق بجانب باشن و اصلا نمیتونن سوا کنن خوب و بد حق و ناحق رو مقصر و قربانی رو بنابراین همیشه حقو میدن به خودشون

اگه یکی پدر رو کلا واسه پولش بخواد نه عزتی نه احترامی حتی تو زنده بودنش نزارن پا تو خونه خودش بزاره دست روش بلند کنن و بی احترامی حتی پدر بزرگ و مادر بزرگ پدری رو فحش بدن حالا بعد پدر بینوا از شدت غصه که حتما تو دلش عضه خورده تحقیر شده خجالت کشیده بابت بی احترامی بچه هاش به خودش و خانوادش و البته عمر هم دست خداست ولی این چیزایی که گفتم هم تو دق مرگ شدن بی تاثیر نیست این پدر قبل پدرش فوت کنه و طبق قانون بابا مرحوم بشن بچه هاش با اون اوصافی که از ادبشون کردم آیا خانواده پدری نباید بابا مرحومشون کنن؟؟؟

میشه گفت همه فقط شوهرم اینجوری نیست.یعنی یه سریا حتی تو روم میگن تو بی احساسی سنگی و توهین میکنن . و ...

خب خوبه

بعضیا واقعا حسادت میکنن و اذیت میکنن ولی خب همه هم اینجوری نیستن

اگه یکی پدر رو کلا واسه پولش بخواد نه عزتی نه احترامی حتی تو زنده بودنش نزارن پا تو خونه خودش بزاره ...

جمله ی اخرت رو متوجه نشدم .

اما خب باباعه واقعا گناه داشته و حق داره حتی اگه بچه ها ش رو از ارث محروم کنه

جمله ی اخرت رو متوجه نشدم .اما خب باباعه واقعا گناه داشته و حق داره حتی اگه بچه ها ش رو از ارث محروم ...

نه عزیزم بیچاره باباعه از ارث محروم نکرد چون خودش قبل پدرش فوت کرد خودش محروم شد و البته این بچه های قدر نشناس ولی طلبکارند که باوجود بی احترامی به پدر و خاندان پدری نباید مارو محروم میکردین و میتونم بگم همچین آدمی هیچوقت چشمش سیر نمیشه نمیتونه هم به جایی برسه چون دل دوتا پدرو سوزوندن میگن آه پدر گیراست.