2777
2789
عنوان

♦️♦️ سند خونه همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 100 پست
چن خودش مجرد بود ب اسم خودش نمیشد..چاره ای نبود...بعدشم دقیقا منم همینکارچ دارم میکنم هرچی دم دستمون ...

منم خودم میگفتم قبلا شوهرمه لارم داشته باشه طلاهامو میدم الان میگم نه چرا همچین کاری کنم برا خودم نگه میدارم شمام طلاهاتو بفروشی ی وامم بگیری ی خونه میتونی بخری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خودم میگفتم قبلا شوهرمه لارم داشته باشه طلاهامو میدم الان میگم نه چرا همچین کاری کنم برا خودم نگ ...

فعلا ک بهش همش میگم عزیزم ارایشگریم را بندازیم چن سرمایه میخاد...میگم با درامدم قرار بهت ماشینای لوکس یخرم خونه و هرچی ک بخای..اما در حقیقت قرار چوب تو دماغش کنم خخخخ

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

بابا دو روز نیست رسیدی، فکر اینی که نامزدت بمیره خونه بمونه برای ننه باباش 😶

خب پسرا میترسن بس که بعضی زنای فرصت طلب سریع مهریه شونو میذارن اجرا و اموالشونو توقیف میکنن

تو مهریه نداری؟ حق طلاق بگیر، به اموال اونم فعلا کاری نداشته باش چون از اول مال خودش بوده طبق قانون اغلب کشورها حتی در صورت طلاق مال خودش میمونه، اگر زندگیتون خوب باشه به مرور زمان تورو هم شریک میکنه. 

واقعا برام مهمه چون خواستگارای خوبی داشتم اینا سر منو شیره مالیدن واقعا فرق نمیکنه به نام شوهرم باشه ...

خونه با پول کی خریداری شده؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
خونه با پول کی خریداری شده؟

باباش خریده برای پسراش من کار ندارم کی خریده من قبل ازدواج دوس داشتم همسرم خونه از خودش داشته باشه حالا چ خودش بگیره چ باباش

قبل ازدواجمم گفتم بهشون چیزی نیس ک الان توقع کنم

باباش خریده برای پسراش من کار ندارم کی خریده من قبل ازدواج دوس داشتم همسرم خونه از خودش داشته باشه ح ...

شما حق دارید بگو به من قول دادید و من به خاطر اون بله گفتم،بایذ به اسم خودت بکنی قبل عروسیمون،من اینطوری بهم نمچسبه اون خونه ،باید بدونم اون خونه مال خود خود خودمونه، منم پسر دارم ولی خونه به اسمش نمیکنم میدم بشینه ولی نمیرم تو خواستگاری بگم که به اسمش میکنم و بعد نکنم از اول میگم فقط میدم تا هروقت خواستید بشینید

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
نه اگر بنگاه نرفته باشی و ثابت نکنی که تو پولی ندادی نمیتونه مال تو باشه.یعنی پدر شوهرت میتونه پس بگ ...

من یه نوشته دست نویس مال حدود سی سال پیش بهم دادن با امضا چند تا ریش سفید  الان پدر شوهرم فوت شده مادر شوهرم میخواد خونه را بفروشند من الان میتونم ادعا کنم که من دونگ از ای خونه را دارم