2777
2789
عنوان

لطفا یلحظه بیاید ولی قضاوت نکنید

161 بازدید | 16 پست

حالم واقعا خوب نیست کلی قرص اعصاب و افسردگی مصرف میکنم اما انگار نه انگار

منی که از ادمای سیگاری متنفر بودم جدیدا وقتی حالم خیلی بده سیگارم میکشم دست خودمم نیست واقعا حالم بده ولی حتی اینم ارومم نمیکنه

دیگه واقعا نمیدونم باید با خودم چکار کنم خیلی خستم از این زندگی جرعت خودکشی هم که ندارم خودم دختر خوبی نیستم خودکشی ام کنم بدتر گناهام بیشتر میشه دیگه حتی راه بخششی هم ندارم

خودم که هرچی دعا میکنم بمیرم خدا صدامو نمیشنوه تروخدا شما دعا کنید زودتر بمیرم راحت شم شاید دعای شما زودتر اجابت شد😔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشكلاتتون لاينحلن؟توجّه كن پرسيدم لاينحل

بعضي ها يه جوري ميان ازشماميپرسن چرا و مگه مشكلت چيه انگار مثلاً توو مريخ زندگي مي كنن

نه سيّاره زمين ...

زمينه ديگه پر از مشكلات، خيلي غيرعاديه كه يه نفر تا اين حد ناراحت باشه؟!!!

به قول نيچه شادي هارو خودت بايد پيدا كني

ولي غم ها خودشون پيدات ميكنن

به نظرم اگر مشكلي هست كه ميتونين بازگو كنينبفرمايينشايد بتونيم راهنمايي تون كنيم

میدونم بگمم با خودتون میگید این که مشکل نیست مشکلای از این بزرگترم هست و بله خودمم اینو قبول دارم ولی در حال حاضر همین یه مشکل داره منو از پا در میاره و برای من خیلی بزرگه

من عاشقانه یکیو میپرستیدم حاضر بودم براش زندگیمم بدم بخاطرش هرکاری کردم اما بعد از ده ماه عاشقی خیلی بی دلیل منو از همه جا بلاک کرد

عادتش بود وقتی عصبانی بود این کارو میکرد و با خواهشای خودم برمیگشت اما دیگه خسته شدم از التماس اینبارو دیگه نمیتونم تلاشی بکنم نه اینکه نخوام ولی از همه جا بلاکم

اصلا تصور اینکه این ادم یه روزی برای شخصی دیگه باشه واقعا حالمو بد میکنه

شاید از نظر شما مسخره بیاد ولی برا یکی تو سن من که ۲٠ سالمه و وسط کلی درس و مشکلاته دیگه یهویی ولم کرد و حتی دلیلشم نمیدونم واقعا سخت و ازار دهندست چون من واقعا از این دخترایی نیستم که یهویی وابسته میشن من دو سال قبل از اینکه خودشم بدونه عاشقش بودم

میدونم بگمم با خودتون میگید این که مشکل نیست مشکلای از این بزرگترم هست و بله خودمم اینو قبول دارم ول ...

نه عزيزم چرا بگيم اين كه مشكل نيست

افرين هر كسي توو هر سني دغدغه اي داره و قابل احترامه.

الان كه نيست حس خالي بودن داري يا غم؟

فرق اين دوتا

مهمه

نه عزيزم چرا بگيم اين كه مشكل نيستافرين هر كسي توو هر سني دغدغه اي داره و قابل احترامه.الان كه نيست ...

غم چون واقعا ادمی نیستم که بهم کم محبتی کرده باشن اتفاقا از لحاظ محبت بابام باهام خوبه خانواده ی خیلی خوبی دارم ولی واقعا این قضیه داره داغونم میکنه مخصوصا اینکه میدونست درس دارم و داشتم با حال خوب درس میخوندم که یهو این کارو باهام کرد

کسی که التماسم میکرد درسمو خوب بخونم خودش باعث شد الان دیگه حالم از کتابامم بهم بخوره

میدونم بگمم با خودتون میگید این که مشکل نیست مشکلای از این بزرگترم هست و بله خودمم اینو قبول دارم ول ...

مي فهمم عاشقشي و خيلي مي خوايش

ولي اينكه داره با كاراش بهت آسيب مي زنه

به نظرت نبايد حس ت رو تا جايي كه مي توني كنترل كني؟

عزيزم مي دونم عاشقشي ولي شما نفر اول زندگي خودتي

خداي نكرده خودت و هويتت رو ببازي،اون ميتونه كاري برات كنه؟

اول بايد عاشق خودت باشي

٩٠ درصد ادما وقتي متوجه بشن يكي عاشقانه و همه جوره مي خوادشون،ازارش مي دن

احتمالاً ايشون هم از دوست داشتن شما مطمئنه

فرض كنيم اين فرد براي شما شد

تصور اينكه توو زندگي باز هم اين اذيت هارو داشته باشه و روح و روان پاكت رو بالا و پايين بكنه برات قابل تحمله؟من فقط دارم سوال مي پرسم

همين و دوست دارم خودت جواباي سوالام توو خلوت و تنهايي خودت بدي

شايد جواب اين سوالا بتونه كمكت كنه