2777
2789
عنوان

دانشجو پزشکی

506 بازدید | 49 پست

میشه به سوالات من جواب بدین

من امسال سال اول دانشگام بود ورودی بهمن دولتی میخوام انصراف بدم برم کنکور سراسری تجربی بدم اینکه میگن من حتی رتبم خوب باشه بازم دانشگاه آزاد باید برم درسته ؟

همه کتاب های درسی مربوط به کنکور و ۱۱ام ۱۲ ام بگید لطفا همه اونایی که باید بخونم فقط درسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رشته معماری دانشگاه دولتی شبانه با شرط معدل بوده

شما خانم هستید و وقت برای پشت کنکور موندن دارید همیشه ، اما این تغییر جهت و رشته کمی براتون چالش برانگیز خواهد بود

شما بیس ریاضی فیزیک دارید و برای تجربی باید خیلی از منابع رو تهیه و مطالعه کنین

همه چی به علاقه شما بسته اس ولی سعی کنید چشم انداز ده ساله ای برای خودتون بچینید و با اون برید جلو

میتونید بجای تجربی سال دیگه کنکور ریاضی رو قوی تر بدید و در رشته بهتری قبول شید

خب اگر بخوام برم ریاضی که رشته خودم هست

یه پیشنهاد میکنم روش فکر کن:

وقتت رو تلف نکن و همین رشته رو برو جلو ولی قوی برو جلو

بجای تغییر پایه ات سعی کن همین رشته ات رو بهترین بشی ، ۷ترمه با معدل بالا و مقاله تموم کنی و از ارشد به بعد رو برای فول فاند اقدام کن

چطور باید این بورسیه گرفت

لطفا گوگل کنید

مبحثی نیست که اینجا بشه توضیح داد

اگر قوی باشید و دانشگاه خوبی هم تحصیل کنید ، اساتید راهنما و مشاور در اختیارتان میگذارن که پیش برید چون باعث افتخار دانشگاهتون ( منظورم دانشگاهی که کارشناسی میخونید ) هم میشید

من با معدل ۱۹.۹۵ رفتم دانشگاه

عالیه ، مهم فعالیتتون توی دانشگاه هست

از الان هم توی دانشگاه قوی پیش برید ، وارد حواشی و رفیق بازی نکنید خودتون رو ، به ریاست و مدیر آموزش نزدیک و اثبات کنید خودتون رو

از همین الان هم به فکر مقاله نوشت باشید

مقاله بسیار مهمه ، من الان بعد از ۸ سال فارغالتحصیلی از ارشد از دانشگاه روزانه تصمیم دارم برای فول فاند استرالیا اقدام کنم

مسلط به عربی و انگلیسی هستم

مدرک زبان ایلتس

معدل فارغالتحصیلی بالا در ارشد هستم ۱۸.۷۳ و شاگرد اولی

پایان نامه با نمره ۲۰

توی این ۸ سال هم شرکت طراحی سایت و برنامه نویسی ثبت کرده بودم و فعالیت عملی هم دارم

ولی باز نیاز دارم ۳تا مقاله isi بنویسم تا با خیال راحت اپلای کنم که اون دانشگاهی ( که باز علمی بالا داشته باشه ) که مد نظرم هست ریجکتم نکنن

اگر دوران کارشناسیم کسی بود که اینها و بهم یاد داده بود دیگه الان اقدام نمیکردم همون موقع از کارشناسی سفت میچسییدم

الان شما هم که مستعد هستی و پتانسیل داری روش تمرکز کن شاید بدردت خورد