2777
2789
عنوان

بالاخره خواب مار دیدنم تعبیر شد😅

240 بازدید | 28 پست

اومدم اینجا گفتم خواب مار دیدم .... سیمکارتم رو گوشی بابام بود هی میخواستم درش بیارم یادم میرفت

همون شب تعبیر شد خوابم قبلا با یه نفر وارد رابطه شده بودم ....

به دلایلی که هنوز یه هفته نبود وارد رابطه شده بودیم ایشون عصبی میشد گه گاهی و به پدر مادر من و خانواده ی خودش و من فحش میداد منم بلاکش کردم واقعا از فحش دادنش خسته شده بودم هر روز فحش میداد اینجوری بلاکش که کردم سیمکارت و همه چیم رو در آوردم و سوزوندم بعد به خاطر یه شغلی رفتم سیمکارت بگیرم گفتن باید سیمکارت قبلیت هم فعال بشه من اینکارو کردم چون گوشیم گم شده بود سیمکارت رو رو گوشی بابام انداختم همون شب که خواب مار دیدم این کثافت نگو زنگ زده به بابام هرچی از دهنش در اومده گفته وای بابامکه اومد خونه کلی حرف بارم کرد🥲💔

پسره بهم گفته بود دست از سرت برنمیدارم دوباره به بابام هم همینو گفته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو نزد ولی کلی حرف بارم کردطرف برگشته بود به بابامگفته بود من از گروه حاج قاسم هستم و از ۳۱۳ یار ام ...

میگفتی حاج قاسم و امام زمان و ۳۱۳ یارش بزنن به کمرت فقط😅

با همچین روانی هایی چرا درارتباطی

چه ادم سمی ای بوده

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

منو نزد ولی کلی حرف بارم کردطرف برگشته بود به بابامگفته بود من از گروه حاج قاسم هستم و از ۳۱۳ یار ام ...

همون حرفا از کتک هم بدتر بوده

من همیشه محتاطم کاری نکنم ازم ناامید شه😅

*انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش می‌جنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی می‌افتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"

شما هم میگفتین مردک پفیوز مگه ما داعشیم باهامون اینجوری حرف میزنی الاغ

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

الان دیگه با هیچکس در ارتباط نیستم خداروشکر 😅

حق داری دیگه عبرت گرفتی 😄

اره بخدا از کتک بدتر بوددددد

از دلش دربیار بگو دیگه تکرار نمیشه