2777
2789
عنوان

♦️♦️ سند خونه همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 100 پست
مهریه دارم ولی الان میگن ک بخاطر مهریه زندانی نمیکنن قسط بندی میکنن

خیر...فی المجلس میگیرن تا صد و ده تاش...الباقیش قسط بندی میشه. فرض که قسط بندی کنه...ماهی یک سکه میشه ماهی سی میلیون خوشگل میاره سر سفرت😄😄بشین پات دراز کن مهرت بگیر...

شوهرت چندسالشه ؟مهم اینه خونه رو خودش ساخته یاخونوادش ...منم دوتا پسر دارم  خونه دارن مسلما ازد ...

خونرو باباش خریده براشون و تو خواستگاری گفتن میزنن به نامش من مادرشوهرم هم خونه داره هم ماشین ... دیگ نیازی به این خونه نداره شما ی لحظه فک کن خدایی نکرده اتفاقی برای شوهرم بیفته ینی نباید در برابر من مسئول باشه من قطعا نمتونم تو خونه پدر مادرم برگردم چون ادم قدیم نیستم 

وجدان کجا رفته پس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تو خواستگاری گفتن به نامش میخوره

پس حتما تا قبل عروسی بگو ک ب نامش بزنه

بگو شاید اصلا دروع میگید کلا مال مادره اس وقتی اون اعتماد نکنه توچرا باید اعتماد کنی حتما قبل عروسی بزنه ب اسمش وگرنه خرشون ک ا پل گذشت دیگ از این خبرا نیستااا

اینارو میگم که ته دلت محکم باشه.زن که مهریه داره خیالش راحته..حق طلاقم به درد نمیخوره چون اون از خداشه که اگر بد بود زندگیش بری...الان مردها هم مشتاقن اگر زندگیشون خراب باشه تموم کنن...ولی شیرینی زندگیت خراب نکن در کل...با دل چرکینی وارد زندگی نشو..اما مثل خودش حساب کتاب داشته باش.سر جهیزیه به خانوادت آسون بگیر...یک قدم اونا یک قدم تو....

هزاران دایناسور تقدیم تو باد 🦕😄

😂😂😂😂😂بخدا خب چ فرقی داره ب اسم کی باشه بالاخره ک زنشم و سهم دارم چ حالا چ دراینده😂😂😂😂

{کاربریمون دو نفرس🙈😍دست دو تا رفیق پایه💋🫂H♡A}
خونرو باباش خریده براشون و تو خواستگاری گفتن میزنن به نامش من مادرشوهرم هم خونه داره هم ماشین ... دی ...

عزیزم من یه زنم شما دوراز جون اتفاقی واسه شوهرت بیفته از خونه شوهرت ارث میبری و چیزی که بهت میرسه مهریه هست چرا جذب منفی میکنی شما ازدواج کردی یه عمر زندگب کنی الان رو مرگش حساب باز کردی و فکر راحتی خودتی عزیزم جای فکر منفی از زندگیت لذت ببر ...اونا یه سرپناه تهیه کردن فرزندشون باعشق زندگی کنه نه بمیره بشه سرپناه یه خانم دیگه راحت فردا میتونه یه زندگی دیگه تشکیل بده 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
اینارو میگم که ته دلت محکم باشه.زن که مهریه داره خیالش راحته..حق طلاقم به درد نمیخوره چون اون از خدا ...

اگ مهربه داشته باشم همسرم فوت کنه دور از حون و خونه هم به نامش نباشه تکلیف مهریه من چی میشه؟

من خیلی اهل حساب کتابم البته لارجم هستم ها ینی جونمم برا طرف میدم ولی ی کوچولو زرنگ بازی ببینم دیگ تمومه الان خودم میتونم چندسال دیگ خونه بخرم یا طلا زیاد دارم ولی اگ شوهرم ازم کمکی بخواد دیگ کمکی نمیکنم چون سر این قضیه دارم عذاب میکشم