2777
2789
عنوان

♦️♦️ سند خونه همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 100 پست
ولی شوهر من هی اصرار داره ک ماشین و خونه رو بزنه ب اسم من و من نمیذارمش😕

عزیزم این حرفای نی نی سایت جدی نگیر اگه خونه وماشین شوهرت هم بنامت باشه میتونه پس بگیره وقتی شما بابتش  پولی ندادی ..اینجا حرفای عجیب و غزیب زیاد میشنوی که پایه واساس نداره

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
عزیزم من یه زنم شما دوراز جون اتفاقی واسه شوهرت بیفته از خونه شوهرت ارث میبری و چیزی که بهت میرسه مه ...

ادم عاقل فکر همه جارو میکنه هذچند ک کسی از اینده خبر نداره شاید من از همه زودتر مردم مرگ و زندگی حقه از چیزیم نمیترسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم عاقل فکر همه جارو میکنه هذچند ک کسی از اینده خبر نداره شاید من از همه زودتر مردم مرگ و زندگی حقه ...

خوب پس اونم باید فکر اینده کنه وازشما بترسه که فردا مهرت رو اجرا بزاری عزیزم ..واینم بگم عزیزم خدا بزرگتر از شوهرتو وهرکس دیگه ای هست اگه هر اتفاقی تو زندگی من یاشما میفته بدون شک یه دلیلی داره این ترسو نگرانی ها نتیحه وسواس فکر شملس

عزیزم این حرفای نی نی سایت جدی نگیر اگه خونه وماشین شوهرت هم بنامت باشه میتونه پس بگیره وقتی شما باب ...

دقیقا همینجوره موافقم باهات بعدشم مگه ادم ازدواج میکنه بخاطر پوله خیلی بدم از کسایی که توی ازدواج قصدشون فقط پول طرفه بعضیا میگن خونه ماشین میزنیم به اسم خودمون که اگ شوهرمون چیزیش شد بمونن برا بچه هامون ولی انقد عقل ندارن ک اون شوهر هرچی داره مطعلق به همون بچه هاست....

{کاربریمون دو نفرس🙈😍دست دو تا رفیق پایه💋🫂H♡A}
اگ مهربه داشته باشم همسرم فوت کنه دور از حون و خونه هم به نامش نباشه تکلیف مهریه من چی میشه؟ من خیل ...

باید ولی قهری پرداخت کنه...از مایملک مرد...یعنی پدر شوهر...برادر شوهر ها....چون مهریه حق و دین هست و باید پرداخت بشه...همونطور که مرد دور از جون همسر شما بمیره بچش میرسه به پدر شوهر و برادر شوهرها...فیلم واکنش پنجم رو ببین...ولی خدا نکنه بابا...منو بابام با هم شوخی داریم یه موقع هایی که شوهرم اذیتم میکنه بابام میگه بابا جون حیفه اذیتش نکن میدونی چه سرمایه ای تو خونت خوابیده حداقل سیزده چهارده میلیارد😁😁😁😁حیفه..هر روز آبش بده..مواظبش باش...سرمایت نره رو هوا😂😂ولی در کل موضوعات جدی تر از پول رابطه بین زن و مرده...یک لبخندش و توجهش به تو، تو رو کلی سیراب میکنه...اینا برای خونه آخره آخره آخره...خوش باش بابا...تو ذهن ممکنه شاید ها نیفت یهو خودت وسط کلی بدبختی میبینی...بیخیال

دقیقا همینجوره موافقم باهات بعدشم مگه ادم ازدواج میکنه بخاطر پوله خیلی بدم از کسایی که توی ازدواج قص ...

افرین کاملا موافقم ...از طرفی به جای استقلال مالی از همون اول چشمشون به مهریس 

دقیقا همینجوره موافقم باهات بعدشم مگه ادم ازدواج میکنه بخاطر پوله خیلی بدم از کسایی که توی ازدواج قص ...

بله کاملا میتونه پس بگیره...اشتباه ما خانم ها تو اینه...حتی اگر محضری هم باشه چون پولی رد و بدل نشده حبه محسوب میشه و مرد مبتونه پسش بگیره

افرین کاملا موافقم ...از طرفی به جای استقلال مالی از همون اول چشمشون به مهریس 

اتفاقا استقلال مالی دارم و حتی میتونم خونه برا خودم بخرم تک فرزندم هستم میخوام ببینم شوهرم باهام چند چنده ....

چون چندباری طلاهامو خواسته چرا باید پولمو بدم مردی ک بخواد منو بپیچونه

باید ولی قهری پرداخت کنه...از مایملک مرد...یعنی پدر شوهر...برادر شوهر ها....چون مهریه حق و دین هست و ...

جمله اولتو متوجه نشدم 🙈🙈

شوهرم اگ چیزی به نامش نباشه بعد از فوتش دور از جون مهریه من بازم هست؟

اتفاقا استقلال مالی دارم و حتی میتونم خونه برا خودم بخرم تک فرزندم هستم میخوام ببینم شوهرم باهام چند ...

عزیزم ی سوال ازت بپرسم؟!

{کاربریمون دو نفرس🙈😍دست دو تا رفیق پایه💋🫂H♡A}