2777
2789
عنوان

کیا قهرن؟

186 بازدید | 14 پست

از روز اول عید تا حالا بخاطر مادرشوهر و شوهر عوضیم باهم قهریم 

من تو اتاق اونم اون اتاق 

هرجور با خودم کلنجار میرم نمیتونم کنار بیام برم پیشقدم بشم برا آشتی 

چون واقعا من تقصیری نداشتم و کلا عادت کردم منتظر بشه من برم منت کشی 

و اینکه طبق معمول مادرش رو بیگناه و فرشته ی خوبی ها میدونه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مننن.البته من بخاطر بی ادبیش.و کلا قصد ندارم حرف بزنم .اون خونه باباشه منم خونه بابام.

و هیچ ارتباطی ندارم.دیشب بهم پیام داده بریم فلان جا 

جواب ندادم.اولین باره اینقد بی تفاوت شدم و علاقه ندارم فعلا باهاش در. ارتباط باشم 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
مننن.البته من بخاطر بی ادبیش.و کلا قصد ندارم حرف بزنم .اون خونه باباشه منم خونه بابام. و هیچ ارتباط ...

خوبه باز پیام داده 

این خودش و مادرش گند زدن به احوالمون تازه برا من تو قیافه ام هست و گارد گرفته 

مرده شور مادرشو ببرن که هیچی یاده بچه هاش نداده و بچه هاشو خدا میدونه 

خوبه باز پیام داده  این خودش و مادرش گند زدن به احوالمون تازه برا من تو قیافه ام هست و گارد گر ...

دقیقا همسر منم حاصل تربیت نکردن خانوادش هست و فکر می‌کنه هر چی بگه باید باشه بشنوه.منم کلا حوصله خودش و خانوادش و رسماً ندارم و الان اوکیم.زیاد هر چی گفت ،باز باهاش حرف زدم ،پررو شد ‌.

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
عزیزم🥺🥺🥺 اشتی‌کردین؟!

بله 

ولی طبق معمول من پا پیش گذاشتم 

و تازه دیدم اوووه چه دل پری داره 

میگفت مادره من اومده سوار ماشین بشه تو گفتی نه ما نمیایم بهش بی احترامی کردی 😐

ای باباااا شوهرت چه بچه ننه ست 

نمیدونم ورا اینجوری کرد 

من هرچی گفتم داری زیادی بزرگش میکنی میگه بزرگ هست ،مبگه مادرم اومد سوار بشه تو فوری گفتی نه ما نمیاییم 

واقعا بد بود کارم از نظرت ؟

نمیدونم ورا اینجوری کرد  من هرچی گفتم داری زیادی بزرگش میکنی میگه بزرگ هست ،مبگه مادرم اومد سو ...

نه  بابا  

همسرت زیادی حساس شده 

معلومه خیلی وابسته مادرشه 

مادرش چجور زنیه خوبه باهات یابد؟

آقامون میگه: من ژلوفنشم🥺😍🙈
نه  بابا   همسرت زیادی حساس شده  معلومه خیلی وابسته مادرشه  مادرش چجور زنیه خ ...

نه اونقدراهم وابسته به مادرش نی 

مادرش که موزیه دل خوشی ندارم ازش 

ولی نمیدونم چرا شوهرم انقدر بزرگش کرد و فازش چی بود،قاطی بودا قاطی 

میگفت اگه من اینکارو با مادرت میکردم تو ناراحت نمیشدی؟

نه اونقدراهم وابسته به مادرش نی  مادرش که موزیه دل خوشی ندارم ازش  ولی نمیدونم چرا شوهرم ...

واییی خیلی سخته مادرشوهر عفریته داشتن 

خدا بهت کمک کنه 

همسرت زیادی حساس شده سعی کن ارومش کنی بگی منظوری نداشتی اروم و با ملایمت رفتارکن   کاریش نمیشه کرد 

مردا همشون قاط زدن

واییی خیلی سخته مادرشوهر عفریته داشتن  خدا بهت کمک کنه  همسرت زیادی حساس شده سعی کن اروم ...

من واگذارش کردم به خدا ،منتظرم تا جوابشو بده نه تنها من بلکه جاریمم بدتراز من ،باز من شوهرم مثلا از برادرش بهنره زیاد رو نمیدهدبهش ،،ولی موندم فازش چی بود اون روز،میگه میدونم منظوری نداشتی و از قصد نبود ولی رفتارت اینو نشون داد 

من واگذارش کردم به خدا ،منتظرم تا جوابشو بده نه تنها من بلکه جاریمم بدتراز من ،باز من شوهرم مثلا از ...

خدا جوابشو بده ایشاالا 

سعی کن از یادش ببری  میدونم مقصر نیستی ولی خب چاره ای نیس  جونه دلم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز