2777
2789
عنوان

شوهرمو بدبخت می کنم فک کنم

1274 بازدید | 52 پست

من نمی دونم چرا این جوری شدم. قبلا حساس بودم اما الان فاجعه م. رفتیم سفر، تمام کار ها رو کرد. همه جا به حرفم گوش میده. کلا نظر منو می پرسه. خیلی کم پیش میاد باهام مخالفت کنه. ولی من همش فک می کنم به زنای دیگه زیادی خیره میشه.در واقع به همه نگاه می کنه.چه مرد چه زن. فک می کنم واسه اینه که کنجکاوی آشنا پیدا کنه شاید. من خودم به هیچ کس نگاه نمی کنم جوری که اگه آشنایی جایی باشه متوجه نمیشم‌. بعدشم خیلی طالب توجهشم‌. مثلا موقعی که غذامون شریکیه بهم نگه سیر شدی یا نه دلخور میشم‌. چند وقت پیش یه نصفه کیک تو مسیر مونده بود. گفت می خوری؟ گفتم نصفش کن و خودم درگیر پاک کردن سبد بودم دیدم خورده همه شو.میدونم مهم نیس ولی خیلی ته دلم ناراحت شد. نمی دونم چمه. چرا اینقد حساسم؟ چطوری زندگی کنم؟ نمی دونم حق با منه یا نه. حس می کنم وقتی توی یه چیز مسخره مث غذا خودشو به من ترجیح میده یعنی دوسم نداره. راهنمایی کنین🤕😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت نگیر بابا

مردا کلا شکمو اند😂

به این فکر کن چقدر خوبه چقدر آدمای بدتری هستن که خداروشکر شوهرت مث اونا نیست

به ویژگی های خوبش فک کن

نزار این افکار فاصله بندازه بینتون

گر کسی وصف او ز من پرسد      عاشق از بی نشان چه گوید باز            عاشقان کشتگان معشوق اند             بر نیاید ز کشتگان هیچ آواز 
منم خیلی حساسم درکت میکنم رو خودت کار کن کمترش کن مگرنه شوهرت سرد و خسته میشه

دیروز تو رستوران رو به روم نشسته بود. حس کردم با نگاهش زنی که از کنارمون رد شد رو دید زد کمر به پایین. آتیش گرفتم یعنی 

به نظرم حالت خوب نیست ⚘

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

فک کنم هم سنت کمه هم تازه ازدواج کردی...کم کم قلق میاد دستت و حساسیت های اصلی برات میمونه،همه اینا که گفتی پیش پا افتادن...البته فک کنم یه نمه هم مث خودم لوسی🤭

برای دل خودم گلدوزی میکنم👈🏼🌺khiyalbaf_gallery رشت زندگی میکنم🌱🥰
دیروز تو رستوران رو به روم نشسته بود. حس کردم با نگاهش زنی که از کنارمون رد شد رو دید زد کمر به پایی ...

شایدم اشتباه می کنم نمی دونم واقعا. بیشتر منفی بافم تا خوش بین