2777
2789
عنوان

شوهرمو بدبخت می کنم فک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 52 پست
حساسی  من همیشه بهترینارو برای شوهرم میخوام  حتی گاهی وانمود میکنم سیر شدم تا اون بیشترب ...

منم بعضی وقتا این کارو میکنم...اخه اون شکمو تره و من با یه کف دست نون هم سیر میشم❤️😅

برای دل خودم گلدوزی میکنم👈🏼🌺khiyalbaf_gallery رشت زندگی میکنم🌱🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تقریبا اینجوری ام

اما اون قسمت نگا کردن اینارو نداریم

اماااااا خود همسرم باعث این رفتارم شده از بس ک توجه میکنه حواسش هست کم کم انگار دیگ عوض شدم

اویل میگفتم وااااا چقد حواسش بهمه 

مثلا ی چیزی رو دوس داره کلی ام دنبالش گشته من بگم ن

با خوشحالی قبول میکنه

ی بار مامانم گفت بسه تو خیلی لوسش کردی گفت دوس دارم مادر جون راضی ام اینجوری

😕😕😕😕😕دیگ کیه ک بدش بیاد؟ 

نه 

خب بچه بیاد لابد میخوای به اونم حسادت کنی😅

شوخی کردم ولی سعی  کن کمتر به جزییات فکر کنی تا ذهنت آزادتر باشه و قشنگی های دنیا رو بیشتر ببینی، اینجور ادامه بدی هم خودت وسواس فکری میگیری هم شوهرت ازت دلسرد میشه

دیروز تو رستوران رو به روم نشسته بود. حس کردم با نگاهش زنی که از کنارمون رد شد رو دید زد کمر به پایی ...

منم گاهی اینطوری فکر میکنم اما هی میگم ن بابا

اونم مثل من ادمه نگاه میکنه مهم ذاتشه ک درسته

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
حساسی  من همیشه بهترینارو برای شوهرم میخوام  حتی گاهی وانمود میکنم سیر شدم تا اون بیشترب ...

خوش به حال شوهرت. من همش توهم می زنم که یه ایرادی داره. در صورتی که هرچی فک می کنم می بینم مشکل منم و بدبینی هام

شوهر منم انقد بهم محبت داره که وقتی یه بار یه کاری نمیکنه خیلی به چشمم میاد مثلا چند روز پیش از ماشین باباش پیاده شدیم گفت تو برو من میام خلاصه من یکم دورشدم که اگه حرفی داره با باباش بزنه باهم بریم تا خونه یکمم وسایل دستم بود.خلاصه اومد ولی یه تعارف نزد وسایلو برام بیاره. چون همیشه اینکارو میکرد خیلی به چشمم اومد...ولی اینجور مواقع نگاه میکنم ببینم احوال خودش چجوریه؟فکرش درگیر چی شده؟ناراحتی نداره؟مشکلی چیزی پیش نیومده براش؟...شب از زیر زبونش کشیدم که تو ماشین من خواب بودم یه درگیری لفظی پیش اومده بود و برا اون به هم ریخته بوده...این که حواسم به این احوالاتشه خیلی خوشحالش میکنه

دقیقا موقعی که حالم خوب باشه یهو به یه تلنگر این مدلی از هم می پاشم

به فکر درمانه خودت باش 

اینجوری زندگیت از هم میپاشه

‌من خیلی نشخوار ذهنی داشتم 

چن تا کلیپ دیدم بهم خیلی کمک کرد

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

تو غذا درست میکنی بعد انتظار داری اون از تو بپرسه سیر شدی یا نه؟برعکسه ؟تو خودت بهتر از حجم غذای مونده یا نمونده خبر داری بعد مثلا اون بپرسه توام بگی نه سیر نشدم بعد چکار کنه بیچاره برات؟لابد بره پرس بعدی رو اماده کنه برات بیاره