2777
2789
عنوان

شوهرمو بدبخت می کنم فک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 52 پست
چیکار کنم این شک از بین بره؟ اون آدم اجتماعی ای هستش. به واسطه ی شغل و شخصیتش با خیلی ها ارتباط داره ...

قبل ازدواج دقت نکردی به این مساله؟من خیلی برام مهم بود برا همین چند بار یواشکی دقت کردم که چطور به خانومای دیگه نگاه میکنه خدا رو شکر اصلا هیز نیست...تو هم حالا که ازدواج کردین بهتره رک بهش بگی دوست نداری به زن های دیگه زل بزنه و مراعات کنه...چون حق داری...ولی خیلی با زبون نرم بگو...اونم که معلومه خیلی دوستت داره حتما باهات راه میاد

منم شبیه شمام اصلا متوجه کسی نمیشم  برعکس شوهرم با نگاش همه رو میخوره و میدونم از سر هیزی چون ...

مثلا یه روز تو خیابون گفت عه فلانی اون ور خیابونه . دوست ندارم اینقد دقیق نگاه کنه به بقیه🤕 حالا بی منظور یا با منظور 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل ازدواج دقت نکردی به این مساله؟من خیلی برام مهم بود برا همین چند بار یواشکی دقت کردم که چطور به خ ...

یعنی مدل نگاه کردن از نظرت فرق می کنه؟ یعنی ممکنه نگاه کنه و هیز نباشه؟

یعنی مدل نگاه کردن از نظرت فرق می کنه؟ یعنی ممکنه نگاه کنه و هیز نباشه؟

اره خب..هیز بودن رو همه زنها قادرن تشخیص بدن...نگاه هیز ازاردهنده س و معمولا چشما همش درحال واکاوی بقیه هستن...ولی نگاه عادی اینطوریه که هیچ حسی ازشون نمیگیری و انگار داره به یه درخت نگاه میکنه