2777
2789
عنوان

شوهرمو بدبخت می کنم فک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1274 بازدید | 52 پست
من ۲۶ سالمه. ۴ ماهه عقدیم 

همون اولشه زود ازدواج کن برو سر خونه زندگیت

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیییییییییی رو خودت کار کن...این رفتار ادامه بدی شوهرت و سرد میکنی عزیزم

با همه ش می تونم یه جوری کنار بیام. اما نمی تونم با این کنار بیام که به بقیه نگاه کنه😭😭😭

با همه ش می تونم یه جوری کنار بیام. اما نمی تونم با این کنار بیام که به بقیه نگاه کنه😭😭😭

خب چرا چشاشو درنمیاری که خیالت راحت بشه.😒

گاهی وقتا پیش میاد داریم به یه چیزی نگاه میکنیم اما در اصل حواسمون جای دیگس.

سخت نگیر

هرکی میخنده که خوشحال نیست...
انسانهای زیبایی رو دوست دارن خدایی خودت یه زن زیبا یا مرد خوشتیپ رد بشه نگاه نمیکنی؟ ایا وقتی نگاه ...

چرا نگاه می کنم بی منظور. ولی خیلی گذرا. اصلا زوم نمی کنم رو کسی. حس می کنم اون زوم میشه

چرا نگاه می کنم بی منظور. ولی خیلی گذرا. اصلا زوم نمی کنم رو کسی. حس می کنم اون زوم میشه

منم شبیه شمام اصلا متوجه کسی نمیشم 

برعکس شوهرم با نگاش همه رو میخوره و میدونم از سر هیزی

چون ثابقه کثیفی داشته و داره

ولی حسم میگ شوهر شما کاملا بی منظوره

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
شوهر منم انقد بهم محبت داره که وقتی یه بار یه کاری نمیکنه خیلی به چشمم میاد مثلا چند روز پیش از ماشی ...

تو چقد منی😭🤕 من خل میشم یه لحظه توجه نکنه. توی سفرمون بعد ۷ ساعت رانندگی برداشت سیب زمینی پوست کند و خلال هم کرد. گوجه رو شست و خورد کرد و ظرفارم شست و من از همشش ایراد گرفتم و ناراحتش کردم

تو چقد منی😭🤕 من خل میشم یه لحظه توجه نکنه. توی سفرمون بعد ۷ ساعت رانندگی برداشت سیب زمینی پوست کند ...

زرنگ باش و به جای ایرادگیری تو هم متقابلن بهش محبت کن و یه زندگی عالی بسازین...

من قبل ازدواج به شوهرم گفتم نمیخوام ازدواج کنم که صرفا یه زندگی تشکیل داده باشم...میخوام یه زندگی خوب درست کنم پس تلاشمو میکنم توهم اگه میخوای بگو تا ادامه بدیم.

زرنگ باش و به جای ایرادگیری تو هم متقابلن بهش محبت کن و یه زندگی عالی بسازین... من قبل ازدواج به شو ...

چیکار کنم این شک از بین بره؟ اون آدم اجتماعی ای هستش. به واسطه ی شغل و شخصیتش با خیلی ها ارتباط داره. من نمی تونم تحمل کنم به زن دیگه ای نگاه کنه.