2777
2789
عنوان

برا خداست

322 بازدید | 8 پست

خدایا لطفا...

همه ی عشقای یکطرفه رو دو طرفه کن و پایان خوشی هم داشته باشن 🤲

خدایا یه کم از زبر و زرنگی  امیرا تو مخ زدن رو بگیر بده به ممدا 😑

خدایا این آخر سالی بیشترین درخواستمون پوله کم نذار قربونت برم 🤲🤲🤲

لطفا جای خدا نباشید. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این چه وض دعا کردنه😶❌ یا الله خدای بزرگ و مهربون و بخشنده من ❤که از رگ گرن بهم نزدیک ترین❤بهترین ه ...

داستان موسی و چوپان رو شنیدی ؟ 

اگر یه نفر رو دیدی داره دعا می‌کنه و دعاش خیر هست یا رد شو یا آمین بگو💚

خدا خودش می‌تونه زبون بنده هاش را با هر گویش و سبک و سیاقی بفهمه چون خالق و عالم هست 

لطفا جای خدا نباشید. 
همون داستان که داشت قربون صدقه خدا می رفت؟ اون که خب واقعا خوب بود

آره ولی داستانش یه مضمون  داشت   چون چوپان آدم ساده ای بود به زبان خودش و خیلی عامیانه و خودمونی خدا رو شکر می گفت مثلا می گفت خدایا تو کجایی که من بیام جاتو تمیز کنم سرتو شونه کنم گالشتو تمیز کنم 

موسی وقتی دعای چوپان رو شنید عصبانی میشه و میگه تو داری کفر میگی مگه خدا آدمه که گالش پاش کنه و نیاز به تو داشته باشه 

چوپان چون پیامبر خدابه این شکل سرزنشش میکنه خیلی ناراحت میشه و فکر می کنه خدا هم ازش عصبانیه و دلسرد میشه و دیگه دعا نمی کنه

از اون طرف خدا به موسی میگه که من همه‌ی بنده های خودم رو میشناسم این بنده هم به زبان خودش منو شکر می گفت تو نباید اونو از من دلسرد میکردی و دعاش همیشه مورد قبول من بوده

و از موسی می خواد دو باره دل چوپان رو به دست بیاره 

لطفا جای خدا نباشید. 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز