2777
2789
عنوان

کمک

68 بازدید | 15 پست

۶ سال دوست بودم با شوهرم 

اهل مشروب و اینا بوده . 

ولی میگه الان بخاطر تو کم کردم و هر از گاهی میخورم . 

دو سه جلسه هست ک منو میبره دورهمی با دوستاش که یکی دوتاشون زن دارن و بقیشون دوست دختر پسری میان.  

من نمیگم خیلی مومنم اما شال سرمه.  دیشب رفتیم اونجا دخترا بدون روسری.  نگفتن شوهر من ی غریبس از اول تا آخر رقصیدن.  و عرق میخورند.  شوهر من چون عرق بود نخورد و شراب و میخوره.  

یه دخترم سیگار میکشید.  من اهل هیچ کدوم ابنا نیسم ن رقص تو جمع مرد غریبه ن عرق ن قلیون ن سیگار . 

به شوهرم میگم من خوشم نمیاد تو این جمعا بریم میگه من اومدم گرفتمت ک باهم رفیق باشیم خوش میگذره تو جمع چرا بدت میاد. 

اعصابم و خورد کرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو همون دوستی باید اخلاقشو میشناختی میدیدی میتونی کنار بیای یا ن بنظرم هیچ آدمی رو نمیشه زیاد تغییر داد 

ببین میتونی بین شوهرتون بااون دوستش بهم بزنی فک کنم  دوست نابابش رو حذف کنی بهتره ولی با سیاست جوری ک شوهرت اصلا نفهمه تو دوستیشونپ بهم زدی

از 96تو نی نی سایت پلاسم                                   türk kızı

اخلاق شوهرتو بهتر میشناسی ببین تو چی حساسه یانقطه ضعف دوستش چیه کم کم بگو مثلاها دوستت چقدر آدم خسیسیه مثلا نمیدونم باید یجوریی زیرآب دوستشو بزنی تا ازش بمرور بدش بیاد خودش از دوستش فراری بشه ن اینکه تو بخای 

دوست دختر منظورم 

فک نکنم شوهرت رو این موضوع حساس باشه ولی اگه براش مهمه بگو دوستت چطور میتونه دم ب دیقه دوست دختر عوض کنه باشی باشه ولی اینازیاد روش تاثیر نداره شاید بمرور کم کم ی ذهنیتی بوجود بیاره ولی باید ی چیزی قویتر باشه نمیدونم عزیزم بلاخره ی روز نقطه ضعف دوستش دستت میاد