2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 3287 بازدید | 129 پست
ببخشید با مادرت؟ 

توضیح دادم💔

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
دقیقا💔 طفلک بابام. من ازاولشم بابامو بیشترازون دوس داشتم بعد حالا میگه چرا منو دوس نداری اخه عوضی ...

اصلا مامانت کیش و مات کرده زندگی تو باباتو واقعا در عجبم اینا چطور اسم خودشونو میزارن مادر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم واقعا دلیل اینکار چیه....وجدان ندارن؟؟چرا اینقدر وقیح شدن آدما...بخدا بغضم گرفت و از صمیم قل ...

ممنون عزیزدلم خدا ب زندگیت برکتو آرامش بده

ی مامانم ک توشهرغریبم و ب شدت باوجود ی بچه دست تنهام و اذیت میشم ی وقتاانقد بچم ازهرلحاظ اذیتم میکنه میشینم ب حال خودم گریه میکنم😭💔براآرامش حالم ی صلوات دوس داشتی بفرس ممنون دوستمپسرم...منو باباعاشقتیم😍قول میدیم بهترین زندگیوبرات درست کنیم😘بدون هیچ کموکسری😊مرسی ک بااومدنت زندگی مارو شیرین کردی🍯تو انرژی مثبت مایی🧲🖇️جون اضافه مایی واسه ادامه این زندگی♾️هرچی آرزوی خوبه مال توووووونازپسرم🧿💙
دقیقا شرایط تورو دارم هرروز آتیشم بدترمیشه من خیانتشو بانزدیک ترین آدم زندگیم(م..ر)دیدم چندین بار ...

😮😮😮😮😮😮😮😮😮😱😱😱😱😱

متعهــدم بــه تــو تـا ابـد ویڪ روز عشق جانـــم 😘😘😘❤❤❤❤
دقیقا شرایط تورو دارم هرروز آتیشم بدترمیشه من خیانتشو بانزدیک ترین آدم زندگیم(م..ر)دیدم چندین بار ...

مادر؟؟؟؟ آره🤯

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
چطوری فهمیدی

چتاشونو چندین بااار دیرم

مادر؟؟؟؟ آره🤯

اره توضبح دادم

انگار همسرت رفته بوده تو نخ دختره ولی اون پا نداده....درسته؟؟دوست باش با همسرت....لامصب هیچ راه چاره ...

نه گلم برعکس اتفاقا دختره شروع کننده پیام بوده اون رفته بود تو نخ شوهرم کلا خر نبودم کاملا حس میکردم با مظلومیت و معصومیتش جذب شوهرم شده بود دختر سن بالا بود ۴۵ ساله ما میرفتیم مسافرت عکس خانواده میذاشتیم دختره زود از تنهایشش یه چیزی میذاشت تا میدید شوهرم نگاه کرد پاک میکرد خیلی کارهاش که شوهرم به خاطره تنهاییش عذاب وجدان بگیره