2777
2789

بخاطر کار شوهرم تو شهر غریب زندگی میکنیم 

از غربت راضی هستم چون حوصله شلوغی خانواده خودم و شوهرمو ندارم سالی دوبار میریم شهر خودمون 

امسال تصمیم گرفتیم برا عید نریم چون هم  ماه رمضانه هم هزینه ها سر سام آوره.. گفتیم تو خونه میمونیم و خرج سفر رو به زخم زندگی میزنیم 

که ناغافل آخرای بهمن ماه  برادر شوهرم اعلام کرد چند روز قبل از عید عروسی میگیره

ما چند ساله مراسم نرفته بودیم و لباس مجلسی درست حسابی نداشتیم حدود 15 میلیون برا 4 نفرمون لباس گرفتیم. 

خرج رفت و برگشت و عیدی دادن و دیگر هزینه های سفر هم دست کم 15 تومن میشه 

دست کم هم 5 میلیون کادو عروسی باید بدیم 

جمعا این عروسی برا ما 35 میلیون تو هزینه داشت 

البته شایدم از 35 بیشتر بشه 

😩😩😩

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

۱۵ میلیون فقط لباس؟

🗡🗡🗡🙄🙄🙄

بدرخش...تحمل درخشش تو برای خیلیا سخته...زندگی بارها زمینم زده اما از یک چیز مطمئنم مثل همیشه بلند میشم.آی زندگی رقیبت از تو سرسختتره.یادت بمونه...تو میان قلبم♡ و عقلم زیباترین در ب دری منی...آدمها زمانی خود واقعیشونو بهت نشون میدن که دیگه سودی براشون نداشته باشی...چیزی که خیلیا نمیفهمن اینه که لغت ببخشید پاک کن نیست...تو شاهکار خالقی...تحقیر را باور نکن♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مایی ک برای عروسی خالم با ۳ تومن ۵ نفرو ساپورت کردیم 🙃🤣

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️

۳۵ میلیون خرج یه سال ماس

ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسوده‌ایم! زیر بارِ روزمرگی‌ها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بی‌اعتنایی و توهین میکنیم. ما جسم‌هایِ چاقیم و روح‌های لاغر. روح‌هایی که مدت‌هاست تغذیه نشده، مدت‌هاست لذت‌ نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......   
۱۵ میلیون فقط لباس؟ 🗡🗡🗡🙄🙄🙄

برای ۴نفر

لباس مجلسی زنونه خیلی گرونه

همینطور کت شلوار

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.