2777
2789
عنوان

یکی دیگه عروسی میکنه ما 35 میلیون تو خرج میفتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 100 پست
ما ک ده ساله ازدواج کردیم هر عروسی ک میریم شوهرم کت شلوار دامادیشو میپوشه.خب نو و تمیزه چه اشکالی دا ...

چه جالب شوهر منم میگه دارم میدم خشک شویی و میپوشه ،،،خودمم حساس ب تکراری بودن و خاص بودن نیستم میگم تمیز و مرتب باشه 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستگی داره خب بخوان با هواپیما برن همینقدر میشه ولی با ماشین خودشون برن خیلی کمتر میشه درسته

خب دیگه

میگم هر کس با توجه به بودجه خودش خرج میکنه.یکی داره با هواپیما میره

یکی نداره با قطار و ماشین.

یکی داره لباس مجلسی بیست میلیونی میخره یکی نداره یک میلیونی میخره.همه قیمتی برای هر قشری هست

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
مامانم و من و خواهرم کت شلوار چون مختلط بود کفش داشتیم خداروشکر ، بابا و داداشمم شلوار کتان و پیرهن ...

دمتون گرم.چجوری سه تا کت شلوار زنونه؟

الان که هر کت شلواری۳تومن بع بالا شده

خب دیگه میگم هر کس با توجه به بودجه خودش خرج میکنه.یکی داره با هواپیما میره یکی نداره با قطار و ما ...

درسته

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
هدیه هم که گفتم 5 تومن  بقیشم همش که عیدی نیست خرج رفت و برگشت و سوخت و هزار هزینه دیگه چون س ...

دیگه خارج ک‌نیست ما با ماکسیم رفتیم اومدیم مشهد ک راه دوره برا ما چهار تومن نشد ،،،هدیه عروسی هم زیاد می‌دید ،،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
لباس مجلسی برا 4 نفر  نفری دو دست میخوایم

خدایی دیگه خز شده وسط مجلس پاشی بری لباس عوض کنی😓😐😂

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
ی سوال دلت نمیگیره دیر ب دیر خانوادتو میبینیو و همش بین ادمای غریبه این؟

بعضی وقتا دلم میگیره 

ولی در کل راضیم و عادت کردم 

خانواده خودم و شوهرم شلوغن و همیشه حرف و حدیث و فتنه زیاد دارن 

تو غربت آرامش بیشتری دارم 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
دمتون گرم.چجوری سه تا کت شلوار زنونه؟ الان که هر کت شلواری۳تومن بع بالا شده

پیج خوب پیدا کردیم کت شلوار 320 با تخفیف سه نفرمون و زد 800 😂 بنده خدا ۱۶۰ تومن تخفیف گذاشت برامون خدا خیرش بده مدلشم دارم البته این برا خواهرم بود برا منو و مادرم پوشیده بود و دو تیکه مدلش فرق داشت

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️
برای ۴نفر لباس مجلسی زنونه خیلی گرونه همینطور کت شلوار

نمیدونم چرا تعجب میکنن 

یه قواره پارچه برا لباس کوردیه دست کم 2 تومنه

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
چه جالب شوهر منم میگه دارم میدم خشک شویی و میپوشه ،،،خودمم حساس ب تکراری بودن و خاص بودن نیستم میگم ...

آخه آقایون معمولا توجهی ب این چیزا ندارن یه کت شلوارو صدجا میپوشن.بیشتر تمرکز رو لباس خانوماس.این چیزا ک لباس تکراری نباشه و... بیشتر بین خانوما رواج داره

کسی نمیاد بگه مثلا وااااای علی این همون کتی نبود ک عروسی 

ممد پوشیده بودی؟؟؟!

مردا فقط منتظر فرصتن بشینن دور هم چرت و پرت بگن.

لباس اینا زیاد اهمیت نداره براشون برعکس ما خانوما ک حساسیم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز